Igokea sve jača - Potpisao i bivši Zvezdin as!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.09.2015.
23:51
Izvor: Sportske.net, igokea.rs

Pred sam početak nove sezone u ABA ligi, Igokea angažovala još trojicu novih igrača!

igokea.rs
igokea.rs

Povezane vesti

Najzvučnije ime među njima je i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Vuk Radivojević, koji je nedavno čak bio na probi i kod Željka Obradovića u Fenerbahčeu.

Klub iz Laktaša je danas potvrdio njegov transfer, a Radivojević će imati važnu ulogu u ekipi, kao jedan od najiskusnijih igrača.

''Sigurno je da ću se truditi da mlađim prenesem deo znanja, jer se sećam kada sam i ja bio u sličnim situacijama. Sa 22 godine u Zvezdi najviše su mi pomagali stariji članovi, Milan Gurović i Igor Rakočević, od kojih sam mnogo naučio. Sada sam ja u situaciji da pomažem mlađima zajedno sa ostalim igračima i trenerom'', istakao je Radivojević, uz opasku da dugo nije bio tako dobro fizički spreman na početku jedne sezone kao što je to sada slučaj.

Osim njega, ugovore sa Igokeom potpisali su i 24-godišnji Nikola Pešaković i 22-godišnji centar Josip Mikulić.

Pešaković je karijeru je počeo u Borcu iz Čačka, a zatim je bio član i Partizana i Vojvodine. Prošlu sezonu proveo je u grčkom prvoligašu Nea Kifisiji gde je prosečno beležio 6,2 poena po meču.

Josip Mikulić je dosadašnju karijeru gradio u Širokom. Visok je 215 cm i biće značajno pojačanje u centarskoj liniji tima.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke