I Zvezda ima svoje ''časove ljubavi''! Cirbes, Štimac... okuplja se ''crveno-bela porodica''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.12.2016.
12:38
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs, blic.rs

Kada se pomenu ''časovi ljubavi'', asocijacija je godinama bila na Partizan i njegove bivše igrače koji sa velikim poštovanjem govore o ovom klubu. Ovih dana se dešava nešto slično i kada je Zvezda u pitanju.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Dan za danom, u Beogradu ćemo gledati dve velike evropske utakmice. Najpre će večeras Partizan ugostiti ekipu Bešiktaša od 20:30h u derbiju devetog kola FIBA Lige šampiona, a dan kasnije Zvezda će u evroligaškom spektaklu odmeriti snage sa ekipom Makabija (četvrtak, 19 časova).

Oba meča biće odigrana u hali ''Aleksandar Nikolić'', a zanimljivo je da će ovo biti prilika da se doskorašnji centarski tandem Crvene zvezde mts Maik Cirbes - Vladimir Štimac ponovo vidi sa svojim bivšim klupskim drugovima.

Doduše, Cirbes će sutra biti velika opasnost po koš crveno-belih, ali to ne menja činjenicu da je Zvezda bila i ostala velika ljubav nemačkog reprezentativca.

''Crvena zvezda je nešto specijalno za mene i to se nikada neće promeniti. Jedva čekam. Gorim od želje da vidim prijatelje, ljude iz kluba i naravno navijače. Da ponovo osetim sve te emocije'',
poručuje Cirbes u izjavi za današnji ''Žurnal''.

Naravno, svestan je i snage aktuelnog sastava crveno-belih i dobro zna gde su najveći kvaliteti ekipe Dejana Radonjića.

''Očekivao sam da će Crvena zvezda biti odlična. Nju nikada ne smeš da potceniš. Ako neko to zna, onda sam to ja. Zvezda je veoma čvrst tim, sa odličnim trenerom. U Pioniru je uvek teško igrati i ako želimo pobedu, moramo da budemo fokusirani 40 minuta'',
poručio je Cirbes.

A u Beograd je već stigao i Vladimir Štimac, koji će večeras predvoditi ekipu Bešiktaša u duelu sa Partizanom.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
KOSARKA: CRVENA ZVEZDA - FENERBAHCE

''Blic'' je, s tim u vezi, danas zabeležio zanimljiv  veoma emotivan susret popularnog ''Štimare'' i trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića, sa kojim se zagrlio i srdačno popričao pred večerašnji duel sa beogradskim crno-belima.

Očigledno, ostali su u sjajnim odnosima bez obzira na letošnji, za neke i neočekivani rastanak, s obzirom na veliku ljubav koju je Štimac oduvek imao prema Zvezdi.

A kako je izgledao njihov susret, možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 14.12.2016
15:40

Prosto neverovatno...Od 4 komentara, ako ne racunam moj, svih 4 su od navijaca partizan igokee, jos prozivaju oko eventualnog poraza od jedne od najtrofejnijih ekipa u Evropi, a njihov tim gubi od najgore ekipe Belgijske lige :D Sta vam je Zvezda uradila za ove 3 godine, to ne moze da se meri ni sa onim vasim namestenim titulama od 2000. pa na gore.

avatar
Patrick Bateman
Thursday, 15.12.2016
12:23

Sve si u pravu.

avatar
babaroga
Wednesday, 14.12.2016
15:22

Ma dajte... Oni su dobili svoj posteno zaradjeni novac. Ljubav se vidi na drugim primerima.

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 14.12.2016
15:10

Dobrodosli kuci momci !

avatar
Wednesday, 14.12.2016
14:32

hahaha panteri :)

avatar
Мића Мајстор
Wednesday, 14.12.2016
14:28

xaxaxaxaxaxa fmp i casovi ljubavi xaxaxaxaxaxa

avatar
Black&White
Wednesday, 14.12.2016
14:19

I zvezda ima casove ljubavi :D Da da protiv Makabija u evroligi navijaci se mole da dodju... Doduse sta da gledaju vrecu za udaranje

avatar
Black&White
Wednesday, 14.12.2016
14:18

Razmontirace Partizan Besiktasa veceras !