I ona je Partizanova šampionka!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.06.2014.
12:27
Izvor: Sportske.net

Ako ste pratili utakmice košarkaša Partizana, niste mogli a da ne primetite one najmlađe navijače crno-belih koji su posle svake pobede ili poraza njihovih ljubimaca na parketu ''Pionira'', bodreći Bogdana i drugove.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Tako se sigurno sećate i dečaka koji je uz suze radosnice proslavio veliku pobedu Partizana nad Makabijem u Evroligi, a onda od Bogdana Bogdanovića dobio dres.

Osim njega, veliki broj mališana slavi i tuguje posle pobeda i poraza ekipe Duška Vujoševića, a jedna od onih koja je takođe privukla pažnju svojom vernošću klubu jeste mala Mara, koja je pogotovo sinoć, i pre i posle meča u kome je Partizan osvojio 13. uzastopnu titulu, imala svoj ''šou'' na parketu ''Pionira''.

Obučena u crno-beli dres sa brojem 15 (upućeni kažu da joj ga je nedavno Dejan Musli poklonio, kada je došla sa namerom da za svoju ''ušteđevinu'' kupi dres, imajući u vidu ''tešku finansijsku situaciju u klubu''), dok su se igrači zagrevali, trčkarala je po parketu, ali se to nije svidelo redarima, pa je jedan od njih pokušao da je skloni sa terena.

Ali, ona mu je uspešno umakla, pritom oduševila ''Grobare'', pa su se tokom šampionske večeri crno-belih, pojavili i slogani poput ''mala Mara brža od redara''

(OVDE možete da pogledate kako je sve izgledalo).

U prilog ovome i detalj posle utakmice, tokom slavlja košarkaša Partizana, kada je Bogdan Bogdanović jednoj devojčici ustupio mikrofon da za SOS kanal, umesto njega, iznese svoje utiske. Ona se sjajno snašla, ističući, naravno, da joj je Bogdan košarkaški idol.

Kao i brojnim klincima kojima su crno-bele boje na srcu...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke