I odbojkaši ''lobiraju'' da Sale pozove Bobija!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.07.2016.
18:15
Izvor: Sportske.net

Javnost je i dalje podeljena po tom pitanju, a očigledno, ni pojedinim odbojkaškim reprezentativcima naše zemlje nije svejedno da li će Boban Marjanović igrati za naš košarkaški tim u Riju.

Beta/AP Photo/Kathy Willens
Beta/AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Svoj jasan stav po tom pitanju danas je na Tviteru izneo naš odbojkaški reprezentativac Marko Podraščanin.

On nema nikakvu dilemu: ''Sa Bobijem u timu do medalje u Riju'', poručio je Podraščanin, uz dodatak ''pravda za Bobija''.

U svakom slučaju, odluka je samo na selektoru Aleksandru Đorđeviću, a sudeći po onome što je rekao sinoć posle pobede nad Portorikom i plasmana na Olimpijske igre, on je tu odluku već doneo, pa je teško očekivati da je naknadno promeni zbog uticaja sa strane.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 11.07.2016
10:23

* po selekciju

avatar
gosfkcz
Sunday, 10.07.2016
23:44

Ko bi od vas ili od reprezentativaca postupio drugacije? Niko! Lako je prosipati mudrosti kada je tudja koza u pitanju. Boban je bio na vise priprema nego bilo koji igrac i ispadao iz tima posle poslednjeg filtera. Morao je covek da resi svoju buducnost i to je to.

avatar
Sunday, 10.07.2016
18:23

I Jokic je prosle godine odlucio kako je odlucio pa nije isao, a(li) sada ide, ovaj barem hoce da ide, ali veoma je vazno da se jednom sazna i utvrdi sta se stvarno desilo prosle godine! Ubedjen sam da nije bio povredjen, rec je o namestaljci da bi se opravdala ona kompenzacija za predgradje koja niti je normalna, niti je uobicajena. Naravno, sve ovo pod uslovom da je nje uopste bilo, ako jeste, podrazumeva se da ce Ameri postavljati uslove svaki sledeci put pa vi onda vidite ko radi u cijem interesu i za ciji racun.

avatar
Nikola Nikola
Sunday, 10.07.2016
19:14

Nije bilo nikakve kompenzacije jer je Bobi u SAS otišao kod slobodan igrač. Tu se priča oko toga završava. Što se Jokićevog otkaza prošle godine tiče, on je bio opravdan, razuman i što je najvažnije - stigao je na vreme. Opravdan je bio jer je želeo odmah u NBA, razman sa njegove strane je bio jer je jedini način da se kao evropski mladi ruki nametneš treneru u SAD jeste preko letnje lige i predsezonskih mečeva - on je to i uradio; Đorđević je to sve razumeo, a bio je ljut na njega jer ne igra (odbio je) za mladu reprezentaciju (koja je osvojila EP), jer Jokić svakako nije planiran da bude jedan od 12 putnika na EP prošle godine. Ovo otkaz ''na vreme'' je jasno - nije došao u minut do 12 kao što su to uradili Bobi, Milutinov i Novica pretprošle godine. Inače, Furnije i Gober će se najverovatnije pridružiti Francuzima na OI.

avatar
Sunday, 10.07.2016
20:10

Ja isto mislim da je nije bilo i da je to samo sarena laza, ali 'ajde ti sad ubedi vecinsku Srbiju u to:-D Slazem se da je Nikola tad to na vreme saopstio Saletu i da to mozda i nije adekvatno poredjenje, ali eto ti primera Ercega pa cak i Macvana kojeg ja veoma gotivim. Ne mogu tacno da se setim kad je ko od njih odbio, i ja se secam samo tajminga za ovu trojicu jer je sveze, ali ni ono nije bilo lepo. Mi moramo da resetujemo stanje i da postavimo neke principe u narednom periodu jer samo tako nece biti nerasciscenih racuna- to bi trebalo vec i sad da se zna i da postoji neki red, ali ocigledno je da se previse vuku repovi i neprestano optuzuje druga strana i na taj nacin prolongira resenje tj. bar javnost tako percipira stvari, mozda je izmedju samih aktera sve jasno i nema nikakvog spora, ali to ne znaci da je ishod ista povoljniji za nacionalnu selekciju:-/ P.S. Inace, i sam sam sklon fleksibilnosti i malim kompromisima!

avatar
Peđa3
Sunday, 10.07.2016
18:22

Bobi, gde si bio do sada? Javnosti, gde si bila do sada!?

avatar
Monday, 11.07.2016
08:05

Cekali da se plasiramo...