I Čović apeluje: ''Pomozite Radničkom!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.08.2014.
14:14
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Crvene zvezde Telekom se na današnjoj konferenciji za novinare između ostalog dotakao i teme mogućeg gašenja kragujevačkog Radničkog i apelovao na nadležne da pomognu ovom klubu da obezbedi učešće u ABA ligi.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović je danas na konferenciji za novinare govorio o aktuelnom stanju u njegovom klubu, prelaznom roku, o čemu ćemo nešto kasnije, ali je iskoristio priliku i da uputi apel za pomoć kragujevačkom Radničkom, koji se nalazi u veoma teškoj situaciji.

Kao što je poznato, veliko je pitanje da li će Kragujevčani obezbediti 150.000 evra koliko iznosi kotizacija za njihovo učešće u narednoj sezoni ABA lige, a prema poslednjim informacijama, ako oni ne obezbede ta sredstva, u ABA ligu će ''uskočiti'' skopski Rabotnički, a Srbija tako izgubiti jednog predstavnika u ovom takmičenju.

Govoreći na tu temu, Nebojša Čović je naglasio da Zvezda tu ništa ne može da učini, osim da apeluje na nadležne da spasu Radnički od gašenja.

''Žao mi je što se to događa Radničkom, ali mi tu ništa ne možemo da pomognemo. Ako se desi da Radnički odustane, mi ćemo insistirati da to mesto zauzme neki drugi srpski tim. Voleo bih da se Radničkom pomogne i da izađe iz ove situacije. A veliko je opterećenje platiti vajld kard 150.000 evra. ABA liga treba da se finansira od sponzora, a ne od specijalnih pozivnica'', smatra Čović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke