I Branko Lazić ima odgovor za Zvezdine kritičare!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.06.2016.
15:08
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Bek Crvene zvezde nije mogao, a da se posle osvojene duple krune i plasmana u Top 8 Evrolige, ne osvrne na brojne kritike koje su on, njegovi saigrači i trener Radonjić trpeli tokom sezone.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Branko Lazić je i u protekloj Zvezdinoj šampionskoj sezoni dao ogroman doprinos najnovijim uspesima crveno-belih, a razlog više za zadovoljstvo je i činjenica da je posle povrede Luke Mitrovića kao kapiten predvodio Radonjićev tim.

Ipak, bez obzira na sve uspehe u protekle dve godine, Zvezdinii košarkaši nisu bili pošteđeni neosnovanih kritika sa različitih strana.

Sada, kada je sezona okončana, Lazić je iskoristio priliku da na društvenim mrežama ''uzvrati udarac'' svim kritičarima.

''Kada se samo setim koliko je bilo tih prozivki i provokacija, raznih vesti i kritika, posle nekih naših neslavnih mečeva ove sezone.

Sada na kraju, kada smo uradili sve što smo planirali i preko toga, mogu da im se zahvalim na svim tim lepim željama i rečima podrške'',
istakao je Lazić, a prenosi ''Žurnal''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
milisavr
Monday, 13.06.2016
18:55

Pa ne bi uradili nista da nije pljunut veći keš prvo za raskide ugovora sa sofom, mekelom i tompsonom, a onda i za angažovanje novih igrača. Ove godine su imali sreće sto su pogodili sa drugom garniturom pojačanja, da su i sa njima omanuli to bi bio ogroman problem za zvezdu.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 14.06.2016
20:35

Raskidi tih ugovora bili su sporazumni tako da nikakav kes nije ''pljunut'' osim onog koji su igraci zaradili (po jedna plata za jedan mesec proveden u klubu) to ne vazi jedino za Wiliamsa koji je takodje dosao kao slobodan igrac (kao i sva pojacanja Zvezde ove godine) jer je Wiliamsu raskinut ugovor na njegovu stetu jer je koristio doping odnosno drogu. Zvezda nije bila na gubitku sa tim igracima osim sto smo imali slabije rezultate tih 2-3 meseca dok se ekipa nije u potpunosti oformila. Ove sezone ce se tim sklapati ranije bas iz tog razloga. Evo jos jedne informacije za tebe: U poslednje 3 godine Zvezda nije platila obestecenje ni za jednog igraca koji je doveden sem za Dangubica (150 000) svi ostali dolazili su kao slobodni igraci (Jovic , Kalinic , Bobi , Nelson , Dzenkins , Jaka , Silb , Radenovic , Katic , Cirbes , Miler , Kinzi , Sofo , Tomson , Mekel , Nastic , Stimac , Simonovic i tako dalje...)