Humanitarni bazar u nedelju u holu Beogradske arene

Autor: Beta Beta
subota 16.05.2015.
00:26
Izvor: Beta

Humanitarna akcija "Sportski bazar" tokom koje će se prikupljati sredstva za osnovnu školu "Radivoj Popović" u Zemunu koju pohađaju deca sa smetnjama u razvoju, održaće se u nedelju u holu Beogradske arene.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Akcija će početi u 17 časova u holu Beograske arene, ulaz sever, a sportisti i ostale javne ličnosti će prodavati dresove i rekvizite vezane za svoje karijere kako bi sakupili novac za osnovnu školu "Radivoj Popović", koju pohađaju deca sa smetnjama u razvoju, najčešće gluva, nagluva i autistična deca.

Školi su potrebne senzorna soba i snuz lend soba, bez kojih napredak učenika sa ovim smetnjama nije moguć, a boravak u tim sobama znatno povećava šanse za njihov napredak u razvoju. Cena cele investicije je do 50.000 evra. Takođe može se pomoći i slanjem sms poruke na broj 5281.

Na Sportskom bazaru učestvovaće košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda,  kao i fudbalski klubovi tih sportskih društava, a tu će biti i Čukarički,  Fudbalski savez Srbije, kao i kik Bokser Nenad Pagonis.

Takođe, učestvovaće i voditelj Zoran Kesić, koji će na štandu imati šolje iz svoje emisije, i ekipa serije "Državni posao", koja će takođe prodavati rekvizite vezane za svoju seriju. Tu će biti i grupa Beogradski sindikat, ali i ženska košarkaska reprezentacija Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke