Hrvati ogorčeni, u savezu govore i o trajnim isključenjima!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 28.07.2017.
20:59
Izvor: Sportske.net

Četvorica košarkaša reprezentacije Hrvatske su do sada otkazala učešće na EP.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Evropsko prvenstvo je trebalo za Hrvatsku da bude konačno prvensvo na kojem bi mogli da stignu do medalje, imaju fantastične mlade košarkaše koji bi mogli da nose ekipu do velikih pobeda.

Ipak, od uloge jednog od favorita za medalju, stižu do daleko slabije pozicije zbog velikog broja otkaza, posebno na centarskim pozicijama.

Miro Bilan, Ante Žižić i Ivica Zubac, kao i Mario Hezonja, neće biti na pripremama reprezentacije Hrvatske.

"Razmišljamo kako da rešimo taj problem. S jedne strane imate Bendera, koji nakon letnje lige dolazi u reprezentaciju, a s druge one koji neće, ne mogu ili ne žele igrati nakon te iste letnje lige. Savez mora naći način kako da odgovori na otkaze. Neću prihvatiti činjenicu da neko ne želi igrati danas, a želi sutra", rekao je Stojko Vranković, predsednik Košarkaškog saveza Hrvatske.

Za kraj je rekao i rečenicu koja će zaboleti one koji su odustali ove godine od reprezentacije.

"Da sam ja igrač, ne bih voleo sutra da vidim u reprezentaciji nekoga ko nije prošao ono što sam ja prošao. Ne mogu da prihvatim da neko nije spreman da pomogne ovo, a došao bi sledeće godine", rekao je on.

Selektor Aco Petrović je na mukama, posebno na poziciji petice. Koliko Hrvati mogu na EP?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaBuki
Friday, 28.07.2017
22:18

Realno ne treba ih vise nikad zvati ma kakvi kosarkasi bili. I mi da vise nikad ne zovemo jokica i marjanovica. Bas bih voleo da kod nas marjanovic ispadne sa spiska a onda uzmemo zlato pa neka crkne od muke!

avatar
ariton
Saturday, 29.07.2017
09:03

Mališa kod jokića i bobija je različita priča.Jokić je na vreme reko kakvi su mu planovi dok je kod bobija sasvim druga priča.Cela priča i igra se svodila na bobija i on je dan ali dan pre okupljanja odlučio da ne dodje.Trebao je na vreme da kaže i svi normalni ljudi mu ne bi zamerili.Jer na prvo mesto je porodica pa sve ostalo.