Hrvati odredili cene karata za Eurobasket

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.02.2015.
13:52
Izvor: Sportske.net

Jedan od organizatora predstojećeg Eurobasketa odredio je cene karata za grupnu fazu takmičenja koja će se, između ostalog, održavati u Zagrebu.

FIBA Europe/Christophe Petit Tesson
FIBA Europe/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

Sedam meseci pre početka Evropskog prvenstva koje se ove godine održava u četiri zemlje obelodanjene su cene karata za mečeve koji se igraju u zemlji naših zapdanih suseda.

Hrvatska je kao jedan od domaćina saopštila po kojim cenama će navijači moći da prisustvuju utakmicama grupe "C" koje će biti igrane u Zagrebu.

Karte za pojedinačne utakmice biće puštene u prodaju od 15. marta i moći će da se kupe do 15. aprila, dok će se karte za eliminacionu fazu takmičenja naći u prodaji od 1. jula.

Najjeftinija ulaznica za jednu utakmicu koštaće 75 kuna odnosno 10 evra, dok će za najbolje pozicije na tribinama navijači morati da izdvoje 250 kuna (33 evra). Deci starosti do 6 godina biće omogućen slobodan ulaz uz prisustvo roditelja.


Navijače iz Srbije verovatno će više interesovati cene karata za mečeve koji se igraju u Berlinu. Najjeftinije ulaznice moći će da se kupe po ceni od 19 evra a postoji opcija kupovine kompleta karata za sve utakmice reprezentacije za koju navijate i njihova cena iznosi 188 evra.

Podsećamo da se reprezentacija Srbije nalazi u grupi "B" sa selekcijama Nemačke, Islanda, Španije, Italije i Turske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sensini
Wednesday, 04.02.2015
17:43

Pa i nije toliko skupo koliko sam ocekivao...Mozda uzmem,ako nadjem prikladan smestaj i odvojim...Cast bi mi bila da gledam nase momke..