Hoćemo li u dresu Fenera gledati četvoricu Srba?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 24.09.2015.
21:48
Izvor: Sportske.net

Bogdana Bogdanovića i Nikolu Kalinića hoćemo sigurno, a za ugovor sa turskim velikanom se ovog leta bore i dva bivša reprezentativca naše zemlje.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

I dok Bogdan i Kalina "pune baterije" posle Evrobasketa, Vuk Radivojević i Marko Kešelj na predsezonskom turniru u Zadru pokušavaju da se nametnu Željku Obradoviću i da se izbore za ugovor sa Fenerbahčeom.

Fener je danas u dvoreani 'Krešimir Ćosić' savladao Darušafaku rezultatom 62:59 i to na krilima novajlija.

Najzapaženiji pojedinac u pobedničkom timu bio je snažni centar Ekpe Judo, pojačanje iz NBA lige, sa dabl dabl učinkom od 16 poena i 10 skokova.

 
Naturalizovani Turčin Bobi Dikson aka Muhamed Ali, plejmejker koji je u dresu Pinar Karšijake prošle sezone unakazio Fener u plej-ofu, danas je brojao do 14, dok je povratnik iz NBA lige u Evropu Pero Antić kao i Judo imao dabl-dabl učinak (10 pts, 13 sk).

 
Osim Pera Antića, za Fenerbahče su nastupila još dva bivša košarkaša Crvene zvezde koja se nalaze na probi. Iskusni srpski bek Vuk Radivojević je zabeležio 7 poena, a Marko Kešelj 2.

U poraženom sastavu najefikasniji je bio Luk Harangodi, pojačanje iz Valensije. Do jučerašnji košarkaši Fenrbahčea Semih Erden (10 pts), Emir Preldžić (8 pts) i Oguz Savaš (3 pts) nisu uspeli da se revanširaju svom bišem klubu.

Dodajmo da će za Darušafaku, koja je dobila 'wild card' od Evrolige, u predstojećoj sezoni nastupati Milko Bjelica, Redži Reding, Manučar Markoišvili, Džamon Gordon, Markus Sloter, Ender Arslan...

Podsetimo da na veoma jakom turniru u Zadru učestvuje i šampion Srbije i ABA lige Crvena zvezda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Sunday, 27.09.2015
18:27

Vuk Radivojević...jel on još igra košarku?Kešelj je pred penzijom i teško da će Željko(jedino ako ga menadžer ne zamoli) potpisati sebi otkaz a o Vuku-taj nije valjao ni kad je bio na vrhuncu karijere a ne sada .

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Friday, 25.09.2015
10:03

Ni jedan ni darugi nece ostati

avatar
dareks
Thursday, 24.09.2015
22:13

nije bitno ime igraca vec treba da je ratnik.titule ne osvajaju uvek najbolji