Hoćemo li Nedovića uskoro gledati PROTIV Zvezde!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.11.2014.
19:03
Izvor: Sportske.net

Pošto je i definitivno postalo jasno da u Golden Stejtu neće dobiti priliku, za Nemanju Nedovića je sve veće interesovanje. A najozbiljniji je jedan od Zvezdinih rivala u Evroligi!

Beta/AP Photo/Chris Carlson
Beta/AP Photo/Chris Carlson

Povezane vesti

U pitanju je španska Valensija, koja i dalje nije pronašla rešenje za mesto koje je ostalo upražnjeno posle odlaska Dvajta Bajksa.

Prethodnih dana se na tu temu pominjalo ime Boa Mekejleba, ali danas španski mediji tvrde da je upravo Nemanja Nedović glavna ''meta'' Valensije u ovom trenutku i da čelnici ovog kluba čine sve kako bi srpski reprezentativac i bivši košarkaš Crvene zvezde što pre obukao dres Valensije.

Podsetimo, Zvezda je u trećem kolu Evrolige ubedljivo savladala Valensiju u Beogradu, a naredni dani daće odgovor da li će crveno-belima prepreka u Španiji biti i njen bivši igrač.

Valensija je u prošlom kolu upisala prvu pobedu ove sezone u Evroligi, pa su ovoj ekipi ujedno i porasle ambicije, kad je u pitanju plasman u Top 16 fazu.

Nemanja Nedović bi im u tome bio od velike pomoći...




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 10.11.2014
20:37

Daj bre sportske menjajte vise ovo komentarisanje, vidite da vam vise niko nista ne komentarise. Ranije je umelo da bude i po 150 komentara, a sada kada imate preko 10-15 je uspeh. Vratite na staro i problem resen!

avatar
kostajnicacz
Monday, 10.11.2014
20:18

za nemanju bi bilo najbolje da se vrati u evropu