Hoćemo li gledati Jokića na Ol-staru? Sutra se zatvaraju linije za glasanje!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 15.01.2017.
20:18
Izvor: Sportske.net

Ol-star će se ove sezone održati u Nju Orleansu, a Srbija se nada da bi na spektaklu NBA lige moglo da se nađe mesto i za srpskog košarkaša.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nikola Jokić još jednom prikazuje partije kakve je retko ko od njega mogao da očekuje.

Igra bivši centar Mega Leksa zaista sjajno u najjačoj ligi na svetu, njegove asistencije posebno oduševljavaju sve ljubitelje košarke, te bi čini se bilo fer da Srbija posle dužeg vremena ima svog predstavnika na Ol-star utakmici.

Na našem sajtu je pokrenuta inicijativa, da se glasanjem putem društvene mreže "Fejsbuk" momku iz Sombora to i omogući, ali poslednji rezultati ne ulivaju nadu.

Drugi presek glasova, koji je bio 12. januara, pokazuje da našeg košarkaša još uvek nema ni među 10 "frontkort" igrača na Zapadu, a zna se da će samo trojica iz te grupe završiti u petorci zapadne konferencije.

Prvi je i dalje Durent, a poražavajuće je da se na drugom mesto sa preko 800 hiljada glasova nalazi centar Golden Stejta Zaza Pačulija.



Gruzijac svojim partijama svakako ne zaslužuje privilegiju kakva je igranje na Ol-star utakmici, ali je činjenica da je on jedan od retkih igrača iz zemalja koje su nekada bile članice Sovjetskog Saveza, te mnogi stanovnici tamošnjih zemalja svoju podršku šalju Pačuliju, pre nego Timofeju Mozgovu ili Jonasu Valančijunasu, koji su svakako zaslužili više od centra "Ratnika" da se nađu na ovom spektaklu.

Lebron Džejms i dalje vodi u ukupnom plasmanu, sakupio je preko milion glasova, a kako se za sada čini u petorci Zapada neće biti ni sjajnog plejmejkera Oklahoma Siti Tandera Rasela Vestbruka, koji je jedan od glavnih kandidata za nagradu najkorisnijeg igrača lige. Vestbruk je ove sezone upisao 19. tripl-dablova, više od njega u jednoj sezoni uspeo je da upiše samo legendarni Vilt Čemberlejn.

Dakle, kako do kraja glasanja ima nešto više od 24 časa, red je da sada glasamo još jače i više, kako bi Nikolu pogurali makar u 10 "frontkort" igrača na Zapadu, kako će tako svakako dobiti veće šanse da se nađe na Ol-star utakmici, jer preostalih sedam igrača zapadne konferencije bira najbolji trener konferencije, za sada se čini da će to biti Stiv Ker iz Golden Stejt Voriorsa.

U komentarima na društvenoj mreži "Fejsbuk" ostavljajte već poznato "Nikola Jokic #NBAVote", ostavljate i statuse sa istim tekstom, a ko god ima nalog na "Tviteru" i tamo može da pomogne našem centru da se nađe na Ol-staru, tako što će "retvitovati tvitove" u kojima se nalazi pomenuti tekst, a možete i sami da "tvitnete" jedno "Nikola Jokic #NBAVote".

*Napomena! Komentare ne vredi ostavljati na svim postovima na "Fejsbuku", već samo na objavama koje u sebi sadrže "#NBAVote".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan Mihajlovic
Monday, 16.01.2017
00:37

I prve petorke ne biraju samo navijaci. 50%-50%. Znaci racunaju se i glasovi trenera ili ne znam vec koga. Samo ne znam vazi li to pravilo ove godine ili od sledece. A zamene biraju treneri.

avatar
Red Wolf
Sunday, 15.01.2017
23:52

Ne kapiram kako oni prebrojavaju glasove kad se posle # nalazi samo nbavote koji se jedino kaci na hashtag. A drugo dal moguce da ni Vestbruka nema u prvih pet necu ni da gledam ako on ne igra.

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 15.01.2017
22:42

Kd sam bio mali jeo sam piškote,Nikola Jokic #NBAVote :3

avatar
Čeki
Sunday, 15.01.2017
22:11

Sramota. Al dobro zezace njih Jokic u regularnom delu. Ovo samo da mu bude motiv vise i ionako je poslednjih godina ol star postao dosadan.

avatar
Dario Hubner
Sunday, 15.01.2017
21:24

Sprdnja za glasanje,najbolje da Zaza zaigra kao startni centar.Kakva je prica za ostatak tima,biraju treneri,ili?

avatar
Boban Dojcinoski
Sunday, 15.01.2017
23:25

jer preostalih sedam igrača zapadne konferencije bira najbolji trener konferencije, za sada se čini da će to biti Stiv Ker iz Golden Stejt Voriorsa.nne razumem se ni ja al ako igra dobro mozda ga trener pozove

avatar
Leonardo Bonucci
Monday, 16.01.2017
00:46

50% бирају навијачи, а 50% играчи , тренери и медији.