Hoće li Zvezda i ''uragan'' sa tribina oduvati i prvaka Evrope? (19:00h)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.12.2016.
10:48
Izvor: Sportske.net

Da je mogla da bira spektakularniji završetak još jedne trofejne godine, Zvezda bi verovatno izabrala isti scenario. Večeras u ''Kombank Arenu'' stiže šampion Evrope, predvođen Milošem Teodosićem.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts večeras će spektakularnim dvobojem obeležiti kraj tekuće godine u kojoj su ponovo oduševljavali svoje brojne navijače.

''Dupla kruna'' na domaćoj sceni i u regionu, uz blistave nastupe u Evroligi, kako prošle, tako i ove sezone, obeležili su godinu na izmaku kada je Zvezda u pitanju, a šlag na tortu biće večerašnji susret sa moskovskim CSKA u ''Kombank Areni''.

Ovaj spektakl zakazan je za 19 časova, karte su planule i ne sumnjamo da će tribine naše najveće dvorane biti popunjene, da će ''Delije'' prirediti nezaboravnu atmosferu, a Radonjićevi ''ratnici'' na terenu učiniće sve da konačno skinu skalp još jednom evropskom velikanu.

Podsetimo, to im nije uspelo prošle sezone u četvrtfinalu, što će sasvim sigurno biti i motiv više zahuktaloj ekipi Crvene zvezde mts da svojim navijačima priredi nejlepši novogodišnji poklon.

Neće to biti nimalo lako, moskovska ''Armija'' je veliki favorit, bez obzira na snažan ''vetar u leđa'' sa tribina. Moskovljane će predvoditi fenomenalni Miloš Teodosić, vratio se i oporavljeni De Kolo, ali i Zvezda je u sjajnoj formi, pogotovo Marko Simonović.

Radonjićev tim je već dokazao da mu naporni ritam utakmica ne predstavlja problem, da se ne plaši nijednog rivala, pa nema razloga da večeras bude drugačije.

Zvezda uoči ovog meča ima skor od šest pobeda i osam poraza, a CSKA ubedljivo vodi na tabeli Evrolige sa učinkom 12-2.

A ako crveno-beli večeras i ne uspeju da ponove podvige protiv Reala, Makabija ili Barselone, navijači Crvene zvezde neće biti previše razočarani, jer ih sigurno očekuje novo prijatno iznenađenje do kraja godine, imajući u vidu da je za 31. decembar najavljeno angažovanje novog igrača, sa kojim bi šampion Srbije i ABA lige još jači ušao u novu godinu.

U iščekivanju večerašnjeg duela, OVDE pogledajte kakva je atmosfera bila na prošlosezonskom susretu ova dva kluba u Beogradu.

Može li biti još spektakularnije?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke