Hoće li se "Grobari" dozvati pameti?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.06.2016.
10:17
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana i pristalice kluba iz Humske večeras će se naći na svojevrsnom ispitu zrelosti jer u jednu utakmicu staje mnogo toga. Na ekipi je da pokaže kvalitet, a na navijačima da ne učine nažao voljenom klubu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dvorana "Aleksandar Nikolić" večeras će biti poprište treće utakmice polufinalne serije plej-ofa domaće Superlige u kojoj su se ukrstile ekipe Partizana i FMP-a iz Železnika.

Najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji došao je u poziciju da mu u 40 minuta staje mnogo toga jer je u ponedeljak poražen na gostovanju najmlađoj ekipi u Superligi pa će u slučaju još jednog poraza ostati bez plasmana u finale čime bi bilo dovedeno u pitanje igranje u ABA ligi.

Da stvari budu još komplikovanije po ekipu Aleksandra Džikića, pobeda bi takođe mogla da znači poraz ukoliko pristalice Partizana ne polože ispit zrelosti i odustanu od samodestruktivnog načina navijanja.

Košarkaški klub Partizan NIS drakonski je kažnjen zbog skandiranja "Grobara" na prvoj utakmici sa FMP-om zbog čega će svaki novi ispad te vrste verovatno značiti suspenziju koja podrazumeva igranje pred praznim tribinama.

Zbog toga je u utorak usledila reakcija KK Partizan NIS koji je od navijača zatražio da se uzdrže od vređanja porodice predsednika Crvene zvezde Telekom i prvog čoveka FMP-a Nebojše Čovića jer će u protivnom klub snositi ozbiljne posledice.

Na "Grobarima" je da uvide šta u datom trenutku znači podrška voljenom klubu, a to ni u kom slučaju i ni u jednoj situaciji nije vređanje protivnika ili nekoga ko se ne nalazi na terenu.

Majstorica polufinala plej-ofa između KK Partizan NIS i KK FMP Železnik zakazana je za 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tisina perhani!
Wednesday, 01.06.2016
17:40

jos jace mora veceras! ne razumem zasto se prekida zbog toga! pa bilo je i sto puta gorih skandiranja pa nista! zna se cije je to maslo!

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 01.06.2016
20:39

Pa maslo navijaca tj vodja navijaca , umesto da osudjujes one koji vredjaju majku ovog momka ti osudjujes one koji prekidaju mec zbog vandalizma na tribinama , gde je tu logika?

avatar
Wednesday, 01.06.2016
22:01

Ja jesam navijac Partizana,bio sam u Pioniru i bila me je sramota ... Nikada necemo mi biti neka cenjena navijacka grupa , zbog takvih...

avatar
Tisina perhani!
Wednesday, 01.06.2016
20:49

cekaj ta pesma se koristi ne znam koliko godina i nije se nikada utakmica prekidala zbog nje do sada. ostalo ne znam sta se desavalo na tribinama jer nisam gledao utakmicu. sta je bilo zapravo jos?

avatar
denikv
Wednesday, 01.06.2016
16:43

nema potrebe da se navijaci trose protiv malog kluba iz zelzenika. oni ce biti usputna stanica do finala. 20 razlike manje ne priznajem bez ikakvih incidenata i prozivki jer tako mali klub ne zasluzuje paznju.

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 01.06.2016
13:48

Koje crne pameti ? Odakle njima to ? Deca su ih ponizila u prosloj utakmici, deca koja bi sa parama koje oni dobijaju da placaju 7-8 stranaca koliko ima partizan igokea mogla da se bore za F4 Aba lige.

avatar
Wednesday, 01.06.2016
12:09

Nama da dele moralne lekcije oni koji su radili sve ono sto radili, svasta. Vujosevicu je njihov klub sa razglasa namenio najmanje dve pesme iako je Dule jedini kod nas bio za to da se igra i da se nastavi finalna serija za sve anale. Celu utakmicu pevati i klicati DV, samo bez imena i prezimena ako se nesto i otme kontroli, onda nam ne mogu nista, bar na papiru:-D

avatar
Skaut1
Wednesday, 01.06.2016
11:31
avatar
Sin Dragan
Wednesday, 01.06.2016
10:30

Odlican tekst, pravo u centar. Moje misljenje je da ce se verovatno uzdrzati dok na terenu sve ide dobro po njih, ukoliko stvari krenu naopako ocekujem vandalizam na tribinama. U poslednjih nekoliko godina prisutna je velika kolicina negativne energije na utakmicama partizana tako da i veceras ocekujem enormnu kolicinu frustracije medju pristalicama partizana.