Hoće li Radonjić poslušati kritičare?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.04.2015.
13:32
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić našao se na udaru košarkaških stručnjaka i ljubitelja ovog sporta zbog odluke da MVP-u Evrolige smanji minutažu u polufinalu plej-ofa ABA lige.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Strateg crveno-belih objasnio je takav postupak "taktičkim zamislima" usled kojih je Boban Marjanović na startu plej-ofa imao efemernu ulogu.

"Meni je smešno da najdominantniji centar Evrope ne igra iz tog razloga. Pa, zamislite da je Vlade Divac kada se odlučuje sedeo na klupi iz taktičkih zamisli!" počinje priču Dražen Dalipagić.

U izjavi za dnevni list "Blic" popularni Praja nedvosmisleno ukazuje na to šta bi Dejan Radonjić trebalo da uradi na narednim mečevima.

"Nema dileme, ja bih to uradio suprotno od Dejana Radonjića. Bobi je MVP i tu je kraj priče. Razlika je samo u tome što njega ovde ekipe dobro znaju, ne daju mu da primi loptu. Ali, šta to znači? Pa ako ga udvajaju, eto rupe u odbrani, eto samog igrača na drugoj strani... I to je valjda neka prednost?" dodaje Dalipagić.

Boban Marjanović je na prve dve utakmice polufinalne serije plej-ofa postigao svega 6 poena uz 17 ostvarenih skokova, što je daleko ispod proseka koji je centar Crvene zvezde Telekom imao u prve dve faze Evrolige.

Da li će gorostas iz Zvezdinih redova u naredne dve utakmice dati veći doprinos u igri crveno-belih u velikoj meri će zavisiti i od poteza koje će vući Dejan Radonjić.

Šansu da poguraju Zvezdu ka plasmanu u finale plej-ofa regionalne lige Radonjić i Marjanović će imati već večeras ali pred navijačima Partizana u trećem meču polufinalne serije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke