Hoće li Partizan promeniti kapitena?

Autor: Darko Mitrović
subota 26.12.2015.
19:49
Izvor: Sportske.net

Loši rezultati ekipe Partizana ove sezone razlog su za sve veći pritisak u redovima crno-belih. Da li je mladi kapiten podlegao tom pritisku?

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Posle dva uzastopna poraza u protekla dva kola, ekipa Partizana je ponovo došla u situaciju da strepi za opstanak i u nedelju će u ''Pioniru'' imati imperativ pobede protiv poslednjeplasirane Igokee.

Brojni problemi, pre svega finansijski, doprineli su da se crno-beli nađu u ovoj situaciji, ali se i pored svega toga, očekivao bar za nijansu bolji učinak od aktuelnih šest pobeda i čak 10 poraza.

Zbog toga su i igrači i stručni štab novčano kažnjeni posle poraza u Skoplju od MZT-a, a jedan od onih ko je prilično podbacio u poslednje vreme je i mladi Vanja Marinković, koji ove sezone kao kapiten predvodi crno-bele.

S obzirom da je i prošle sezone imao solidnu minutažu, očekivalo se da će u tekućoj pokazati napredak u igri, ali se to još uvek nije dogodilo.

Mnogi sumnjaju da ga i kapitenska traka dodatno opterećuje, pa je i to bilo jedno od pitanja treneru Božiću uoči sutrašnjeg duela sa Igokeom, a on nije odbacio mogućnost da se traka dodeli nekom drugom.

''To je velika obaveza koja možda nekoga optereti... Nisam još razmišljao o tome, ali nije nemoguće'',
zagonetan je Božić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke