Hoće li Olimpija sagoreti u grotlu "Pionira"?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.01.2015.
12:36
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Još jedna u nizu veoma važnih utakmica za KK Partizan NIS igra se u nedelju kada u halu "Pionir" stiže direktan konkurent u borbi za "plej-of" zbog čega će timu Duška Vujoševića biti potrebna maksimalna podrška sa tribina.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Svaka naredna utakmica za košarkaše Partizana nosi epitet "najvažnije" ali nema sumnje da predstojeći okršaj sa Olimpijom u hali "Pionir" nosi sa sobom ogroman ulog.

Pobedom nad Cedevitom crno-beli su dospeli na četvrtu poziciju na tabeli ABA lige a eventualnim trijumfom nad Olimpijom Partizan bi praktično izbacio "Zmajčeke" iz borbe za plej-of.

Derbi susret 17. kola ABA lige između Partizana i Olimpije igra se u subotu sa početkom od 21 čas a organizator utakmice najavio je da će se karte naći u prodaji 9. januara.

Navijači Partizana moći će da kupe karte za duel sa Olimpijom po ceni od 200 (tribine) i 400 (parter) dinara a ulaznice će se u petak prodavati u prostorijama KK Partizan NIS na stadionu u Humskoj, dok će na dan utakmice moći da se pazare na blagajnama hale "Pionir".

Prethodnu utakmicu Partizana pratilo je blizu 7.000 navijača i nema sumnje da će "Grobari" znati da prepoznaju momenat i još jednom napune halu kako bi pomogli izabranicima Duška Vujoševića da se domognu plej-ofa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dado Sneža Radusinović
Thursday, 08.01.2015
14:26

Ovo nema niko što ima institucija u košarci Partizan....verni grobari