Hoće li Novak IPAK u Partizan?

Autor: Miloš Marković
petak 26.09.2014.
11:15
Izvor: Sportske.net

Mladi košarkaš koji se početkom godine dovodio u vezu sa prelaskom u redove večitih rivala od danas je slobodan igrač odlukom arbitražne komisije KSS.

kkvrsac.rs
kkvrsac.rs

Povezane vesti

Jovan Novak je slobodan igrač, slobodan u odabiru nove sredine.

Ovakav epilog je rezultat zahteva samog igrača koji je insistirao da se njegov ugovor sa vršačkim Svislajonsima prekine ugovor zbog, kako javlja 'Sport' jedne neisplaćene plate.

Nezadovoljni ovakvom odlukom, Vrščani se čude pristankom Arbitražne komisije KSS, za koju kažu da se vodila interesima samog igrača, ali ne i kluba. Iz kluba poručuju da im nije dat nikakav rok da isplate zaostala dugovanja.

„Sigurno bismo i uplatili jer smo na njega ozbiljno računali u novoj sezoni. Novak je ovde imao sve uslove za rad, bio jedan od najbitnijih igrača tima poslednej dve godine i zaista nam nije jasna ova odluka.“, rekao je trener Vršca Oliver Popović.

Podsećanja radi, Novak se početkom tekuće kalendarske godine dovodio u vezu sa Partizanom i Crvenom zvezdom, ali je ipak završio u Radničkom u kome nije dobijao priliku.

Sada je slobodan u potrazi za novim klubom, Crvena zvezda nije u prvom planu obzirom da se dobrano pojačala na svim pozicijama, dok se spekuliše da bi mladi i talentovani košarkaš ipak mogao da pojača redove crno-belih.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke