Hoće li Nikola Jokić ''posvađati'' Real i Barsu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.11.2014.
12:44
Izvor: Sportske.net

Sjajne igre centra Mega Vizure Nikole Jokića ne ostavljaju ravnodušnim ni najbolje španske klubove. Da li je na pomolu trka Reala i Barselone za njegove usluge?

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Podsetimo, Nikola Jokić je sinoć protiv Zadra pružio još jednu izvanrednu partiju i sa učinkom od 17 poena, 12 skokova i 8 asistencija, uz indeks 40, zaslužio je zvanje najkorisnijeg igrača šestog kola ABA lige.

Pobedu Mege i briljantnu igru Jokića uživo je sinoć u Sremskoj Mitrovici pratio i nekadašnji plejmejker Real Madrida Alberto Ereros koji sada obavlja funkciju generalnog menadžera kraljevskog kluba.

Naravno, nije se izjašnjavao koga je od Meginih talentovanih ''klinaca'' došao konkretno da vidi, ali je velika verovatnoća da je to upravo Nikola Jokić.

Međutim, poznati izraelski košarkaški novinar Dejvid Pik danas je na svom Tviter profilu nagovestio da je za Jokićeve usluge zainteresovana i Barselona, koja bi ga rado videla u svojim redovima naredne sezone.

Naravno, o Jokiću će se tek govoriti kako sezona bude odmicala, a ne treba zaboraviti ni da je on krajem juna već draftovan od strane Denvera, kao 41. pik. Ipak, realno je da će poput Bogdana Bogdanovića prvo okušati sreću u nekom od velikih evropskih klubova. A Real i Barsa su svakako odlične opcije...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke