Hoće li biti evroligaške atmosfere u ''Pioniru'' - Partizan vs Armani!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.09.2014.
13:25
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana u petak pred svojim navijačima u ''Pioniru'' imaju jednu od najjačih provera od početka aktuelnih priprema.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Gost šampiona Srbije u petak od 20 časova u ''Pioniru'' biće italijanski Emporio Armani.

Klub je u sredu saopštio da će ulaznice za ovaj duel biti u profaji na dan utakmice, i to po cenama od 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter.

Takođe, biće to i prilika da zainteresovani navijači kupe i sezonske ulaznice, koje će se tog dana prodavati od 17 časova do početka utakmice, a cene su odranije poznate - 9.550 dinara za tribine, i 14.000 za parter.

Inače, Partizan je proteklog vikenda učestvovao i na veoma jakom turniru u Monpeljeu, gde su crno-beli savladali Ortez, a onda u finalu poraženi od Asvela.

U tim mečevima  je i novajlija Edo Murić nagovestio da će biti velio pojačanje crno-belih u novoj sezoni, pa navijači Partizana u petak imaju priliku da pozdrave i njega i ostale Vujoševićeve izabranike, a možda i naprave onu prepoznatljivu evroligašku atmosferu, s obzirom i na reputaciju protivnika.

Pobeda crno-belih u takvom ambijentu, bila bi najlepša Partizanova najava za novu sezonu, iako je jasno da šampion Srbije još uvek nije kompletirao svoj sastav. Do početka sezone, očekuje se još kvalitetnih pojačanja, ali pre toga uprava Partizana treba konačno da stavi tačku na ''slučaj Klobučar''.










Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke