Hjustone imamo problem, Kari je previše dobar!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.05.2015.
08:44
Izvor: Sportske.net

Najbolja partija Karija u seriji dovela Golden Stejt na prag velikog finala. MVP rasturio "Rakete", srušio rekord u trojkama, nazire se sudar Stefa i Lebrona za prsten!

Beta/AP Photo/David J. Phillip
Beta/AP Photo/David J. Phillip

Povezane vesti

Ako ste imali dilemu, više nema potrebe da sumnjate, Stef Kari je više nego zasluženo MVP šampionata.

Noćas je bacio rukavicu Lebronu Džejmsu, veliko finale se već nazire. Bek Voriorsa je ubacio 40 poena Hjustonu, Golden Stejt je stigao do velikih 3:0 u Teksasu, ako se ne desi čudo, boriće se za svoj drugi prsten, jedini su osvojili pre gotovo 40 godina.

Prva dva meča Golden Stejt je dobio kombinovano sa pet poena, ali čini se da je tada Hjuston ispustio svoje prilike. Noćas nisu imali šansu pred svojim navijačima, već u drugoj četvrtini su gosti bili na +26 i ohladili navijače u Teksasu.

Kari je noćas ubacio sedam trojki, stigao je do kote 64 u plej ofu što je rekord. Do sada je sa 58 na prvo mestu večne liste bio Redži Miler.

Warriors Rockets Basketball

Na drugoj strani Harden loš, realizovao je 10 od 11 bacanja, ali pogodio samo tri šuta za celo veče, pa je jasno da se Rokitsi nisu imali čemu nadati. I oni su srušili rekord, ali crni, ubacili su 37 poena na poluvremenu, najmanje u istoriji franšize kada je plej of u pitanju.

Oni bi trebalo da naprave nešto što nikome nije pošlo za rukom kako bi igrali finale, nijedan tim nije uspeo da se vrati od 0:3 i dobije seriju.

Naredni meč je u ponedeljak, videćemo hoće li se serija vratiti u Kaliforniju, ili će sve biti završeno "čišćenjem", odnosno maksimalnom pobedom Golden Stejta.

Hjuston - Golden Stejt 80:115 (0:3)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke