Hezonjin 'magični' početak!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.07.2015.
23:22
Izvor: Sportske.net

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja nedavno je draftovan od strane Orlanda kao peti pik na NBA draftu a dva dana nakon što je zvanično predstavljen kao pojačanje rešio je duel sa Klipersima trojkom u poslednjim sekundama utakmice.

nba.com
nba.com

Povezane vesti

Momak koji je svojevremeno slovio za potencijalno pojačanje Partizana već neko vreme živi svoj NBA san. Mario Hezonja nedavno je draftovan kao peti pik od strane Orlanda a u četvrtak je priređena zvanična promocija.

Samo dva dana nakon što je zadužio dres sa brojem 23 hrvatski internacionalac debitovao je za Orlando u duelu sa Los Anđeles Klipersima i to na način kakav je samo mogao da sanja.

Na startu letnje NBA lige Orlando je savladao Kliperse rezultatom 75:74 (23:13, 17:22, 13:19, 19:18, 3:2) a Mario Hezonja pogodio je trojku za pobedu u poslednjim sekundama produžetka.

Momak rođen u Dubrovniku na terenu je proveo 24 minuta i za to vreme postigao 12 poena i ostvario dva skoka a nema sumnje da će mu način na koji je rešio meč na svom debiju uliti dodatno samopouzdanje pred nastavak iskušenja koja slede.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke