Hezonja ''zna'' ko će uskoro biti glavni u Zvezdi!

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.03.2015.
23:49
Izvor: Beta

Košarkaši Barselone su se pohvalno izrazili o ekipi Crvene zvezde Telekom, posle večerašnje pobede u ''Kombank Areni'', a Mario Hezonja od dvojice Zvezdinih mlađih igrača očekuje da tek pokažu sve svoje kvalitete.

acb.com
acb.com

Povezane vesti

Košarkaš Barselone Boštjan Nahbar izjavio je da je zadovoljan što je njegova ekipa izdržala pritisak i u večerašnjoj utakmici pobedila Crvenu zvezdu u Evroligi.

"Ovo je za nas vrlo važna pobeda. Došli smo da pobedimo i znali smo da će biti mnogo teško jer Zvezda 'igra za svoj život'. Zadovoljan sam što smo izdražali ovakav pritisak, što smo odigrali ovakav meč pred punom halom. U drugom poluvremenu smo pokazali da možemo da igramo u takvim situacijama", rekao je Nahbar novinarima posle utakmice.

Košarkaši Barselone pobedili su večeras u Beogradskoj areni Crvenu zvezdu sa 77:73, u utakmici 11. kola Grupe E u Top 16 fazi i obezbedili plasman u četvrtfinale Evrolige.

Upitan kako je igrati pred beogradskom publikom, slovenački košarkaš rekao je da je već igrao u pre u Beogradu i da ima iskustva igranja u takvoj atmosferi.

"Ja sam jedan od starijih i iskusnijih igrača i meni to nije ništa posebno, ali s druge strane i jeste, jer je dobra atmosfera. Imam ulogu da uskočim i pomognem kada se lomi rezultat. Cilj Barselone je da osvoji špansku ligu i da se plasira na fajnal-for Evrolige, gde su nam šanse 50-50", rekao je on.

Nahbar je pohvalio centra Zvezde Bobana Marjanovića, za koga je rekao da je nosilac igre i ocenio da beogradski tim ima dobre igrače.

"Igraju sa mnogo želje i energije i ukoliko ostanu zajedno pred njima je lepa budućnost. Drago mi je što saigrač iz reprezentacije Slovenije Jaka Blažič igra dobro i na visokom nivou u Evroligi", rekao je on.

Košarkaš Barselone Mario Hezonja
rekao je da se, iako je obezbedila plasman u četvrtfinale, njegova ekipa neće odmarati u nastavku takmičenja.

"Drago mi je što smo ozbezbedili plasman u četvrtfinale, ali nećemo se odmarati u nastavku Evrolige, već ćemo u svakom meču pokušavati da pobedimo, zbog toga treniramo. Ovo je bitna pobeda za nas, drago mi je što u svakoj hali u kojoj igramo ima mnogo publike, to podiže moral svakom igraču", rekao je Hezonja i dodao da je očekivao dobru igru Zvezde.

"Očekivao sam dobro izdanje Zvezde. Oni su sjajna ekipa sa mnogo talentovanih igrača. Znam (Nemanju) Dangubića i (Nikolu) Rebića, oni će za nekoliko godina biti glavni", rekao je Hezonja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke