Hezonja ne želi na Eurobasket?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.07.2015.
20:31
Izvor: Sportske.net

Sudeći prema informacijama do kojih su došli izvori specijalizovanog portala "Sportando", Mario Hezonja namerava da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo.

nba.com
nba.com

Povezane vesti

Hrvatski internacionalac Mario Hezonja izgleda je doneo odluku da tokom leta ostane u Americi i trenira sa ekipom Orlanda umesto da sa nacionalnim timom ode na pripreme za Evropsko prvenstvo.

Kako prenosi specijalizovani portal "Sportando", Hezonja je već obavio razgovore sa selektorom Hrvatske Velimirom Perasovićem i saopštio mu odluku da želi da se fokusira na obaveze u Orlandu.

Talentovani hrvatski košarkaš nedavno je draftovan kao peti pik od strane Orlanda sa kojim ne nedugo zatim potpisao ugovor. Hezonja već neko vreme boravi u Americi i igra Letnju NBA ligi gde beleži odlične nastupe.

Podsećamo da je Hrvatska jedan od organizatora Evropskog prvenstva a naši zapadani susedi igraće u grupi "B" sa selekcijama Holandije, Grčke, Slovenije, Makedonije i Gruzije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mesi G.O.A.T.
Saturday, 18.07.2015
22:19

I bolje mu je što neće igrati,najbolje je da se fokusira u NBA on je izrazito mlad i talentovan a mislim da će biti vremena za nacionalni tim ionako da sad ode ne EP Hrvatim ne može pomoći jer je to selekcija koja nikada nije imala hemiju u košarci i zato nikada nisu bili u vrhu.