Heket završio sezonu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.12.2016.
18:19
Izvor: Sportske.net

Pesimističke prognoze vezane za stanje povrede Danijela Heketa pokazale su se tačnim pošto Janis Sfaeropulos neće moći da računa na italijanskog reprezentativca do kraja sezone.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Košarkaški klub Olimpijakos oglasio se u utorak povodom povrede Danijela Heketa (28, 198 cm) i obelodanio da će italijanski reprezentativac morati na dužu pauzu.

Nakon povrede koju je kombo bek doživeo u završnici evroligaškog okršaja sa Uniksom procena je bila da će mu za oporavak biti potrebno mesec i po dana, ali se ispostavilo da će odsustvovati mnogo duže.

Danijel Heket doživeo je povredu u zglobu kolena zbog čega će morati na operaciju, a oporavak će trajati čitavih šest meseci!

Olimpijakos tako neće moći da računa na pomoć italijanskog reprezentativca do kraja sezone, a ostaje da se vidi da li će po završetku prve faze takmičenja u Evroligi crveno-beli iz Pireja angažovati pojačanje.

Podsećamo da će šampion Srbije i regionalne košarkaške lige narednu evroligašku utakmicu na gostujućem terenu odigrati upravo protiv Olimpijakosa u "Dvorani Mira i Prijateljstva".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksej Alex Toskovic
Tuesday, 13.12.2016
21:05

Hendikep za Olimpijakos. Veliki! Uopste ne volim da se radujem kada neko zbog necega pogotovu zbog povrede popusta tim za koji navijam. Bolje neka igra, nisam takav covek da se radujem tudjoj nesreci.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Tuesday, 13.12.2016
19:24