Hečer šokiran šta mu se desilo: ''Ovo ne bih nikome poželeo!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.02.2017.
09:16
Izvor: Sportske.net

Plejmejker Partizana propustio je sve tri utakmice završnog turnira Kupa Radivoja Koraća i kako sada stoje stvari, teško je očekivati da će svojim saigračima moći da pomogne i protiv PAOK-a u sredu.

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan/ev
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan/ev

Povezane vesti

Prvi put posle stomačnih problema koji su zadesili i njega i trenera Džikića i Vanju Marinkovića, i Miloša Koprivicu, plejmejker Partizana Vilijam Hečer se oglasio na Tviteru.

Tom prilikom je potvrdio ono što se ovih dana moglo i čuti iz kluba od doktora Milana Babića da je upravo Hečer najgore prošao.

A koliko mu je teško ovih dana, Amerikanac je opisao u tri rečenice:

''Trovanje hranom je uzelo najbolje iz mene, ali i dalje se borim. Molite se za mene. Ne želim da se ovo desi bilo kome''
.

Ono što situaciju u ekipi Partizana čini još težom, jeste gust raspored utakmica, pa će crno-beli samo tri dana posle iscrpljujućeg finala Kupa Radivoja Koraća protiv Zvezde, morati na megdan PAOK-u u revanš meču prve runde plej-ofa FIBA Lige šampiona.

Utakmica između Partizana i PAOK-a na programu je u sredu od 18:30h u hali ''Aleksandar Nikolić''. Partizan je prvi meč u Solunu dobio sa 76:74.


--

A osim Hečera, na Tviteru se posle finala Kupa oglasio i Kenan Karahodžić, koji je zbog povrede takođe bio odsutan, ali koji je ponosan na svoje saigrača zbog onoga što su pokazali, iako u veoma oslabljenom sastavu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 21.02.2017
19:21

Ја вам желим што бржи опоравак али и пораз од Звезде ако се сретнемо у Плеј офу АБА лиге.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 22.02.2017
15:21