Hajde Zvezdo, možeš ti to! (19.00)

Autor: Milovan Longinov
petak 02.12.2016.
09:50
Izvor: Sportske.net

Crveno-bele očekuje novi težak test u Evroligi.

Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Zvezda će u petak dočekati Žalgiris u 10. kolu Evrolige, u kom ćepokušati da zabeleže petu pobedu.

"Biće veoma teško, toga sam apsolutno svestan. Očekujem da u fantastičnom ambijentu izdignemo iz ovog, za nas veoma opterećujućeg momenta i da probamo da dođemo do još jedne pobede. Idemo sa svim onim što imamo, biće nas mnogo u sali", rekao je Radonjić.

"Siguran sam da ćemo dati sve od sebe, a teško je proceniti zašta će to da bude dovoljno. Utakmica je nešto živo i momenti odlučuju kako će to da se razvija. Svaki igrač treba da da sve što ima od sebe", kazao je Radonjić.

Prema njegovim rečima, "minimalne su šanse" da kapiten Luka Mitrović igra protiv Žalgirisa.

"On je u fazi oporavka i to ide u dobrom smeru, ali su šanse minimalne da igra. To je nedostatak koji nimalo nije naivan. Uverio sam se koliko je to ozbiljna pozicija. U taktičkom smislu to može da nas optereti", rekao je Radonjić.

Jedan od glavnih aduta gostiju biće i bivši plejmejker Partizana Leo Vesterman, koji od ove sezone nastupa za Žalgiris i za sada je ostavio odličan utisak.

Naravno, od od svojih saigrača najbolje poznaje atmosferu u hali, a možda ima i najveći motiv među njima, s obzirom na nekadašnji rivalitet sa Zvezdom.

Na tu temu govorio je i centar Žalgirisa Augusto Lima, koji je u razgovoru za klupsku televiziju rekao i kako bi Leo Vesterman trebalo da ''časti'' ako Žalgiris pobedi u Beogradu.

''Atmosfera u Srbiji je izuzetno naelektrisana. Igrao sam u Beogradu već ranije i to protiv Partizana. Timovi iz Beograda su ozbiljno ratoborni i znam da nas tamo očekuje jako teška utakmica, protiv ekipe sa kvalitetnim igračima.

Ali, svi ćemo boriti za pobedu svim silama, a nadam se da će Leo biti silno motivisan, kao i svi ostali. Dogovorili smo se sa Vestermanom da nas časti večerom ako pobedimo u Beogradu. Naravno, sve je to šala među nama, nebitno je protiv koga igramo, važno je samo da pobedimo'
', zaključio je Lima.

Utakmica je na programu od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Friday, 02.12.2016
17:22

Ima Zalgiris da ih otkine od Q :D

avatar
Carmelo99
Friday, 02.12.2016
12:51

Moramo sad da dobijemo posle sledi pakleno...

avatar
Toti 10
Friday, 02.12.2016
12:38

Mislim da je realno da ocekujemo pobedu veceras protiv Zalgirisa, a onda u narednim mecevima da se igra bez nekog pritiska pa ako se ostvari jos neka pobeda protiv Reala, Fenera bilo bi sjajno.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 02.12.2016
14:20

Vjeruj mi nije bas ni realno da pobijedimo Zalgiris je mnogo jak pogotovo na centarskoj liniji i skok igri gdje smo mi slabi

avatar
Dr_znate_koji
Friday, 02.12.2016
15:28

Na osnovu cega mozemo da ocekujemo? Pogledaj centarsku liniju Zalgirisa? Imamo jednog igraca u reketu, ako Kuzmica napune licnim greskama to je kraj utakmice. Veceras odlucuje skok.

avatar
Samo Barsa
Friday, 02.12.2016
12:00

Zvezdo mi te volimo.

avatar
svojnasvome
Friday, 02.12.2016
11:50

Ovo dobijete i kmda ocekujemo u narednim makabi real olimpijakos csk fener darusafaka galata i barsa....7 poraza

avatar
Dr_znate_koji
Friday, 02.12.2016
14:03

Ne vidim nikakav problem u tim porazima.

avatar
Fungineer Ahkhobh
Friday, 02.12.2016
15:14

samo ocekujte...