Gurović uoči Kupa: "Partizan ima blagu prednost"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.02.2017.
09:12
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Bivši košarkaš beogradskih "večitih" Milan Gurović dao je crno-belima blagu prednost u odnosu na Zvezdu kada je reč o šansama za osvajanje trofeja na predstojećem Kupu Radivoja Koraća.

Epa/Srdjan Suki
Epa/Srdjan Suki

Povezane vesti

Borba za prvi trofej u sezoni počinje četvrtfinalnim mečevima Kupa Radivoja Koraća koji se i ove godine održava u Nišu.

Mnogi vide Zvezdu kao prvog favorita za osvajanje trofeja, ali se sa takvom konstatacijom ne slaže bivši košarkaš crveno-belih Milan Gurović koji je u izjavi za "Alo" dao Partizanu veće šanse.

"Svi pičaju o Crvenoj zvezdi i Partizanu. Mislim da Mega Leks mnogima tu može da pomrsi račune. Zvezda je oslabljena neigranjem pojedinih bitnih košarkaša. Crveno-beli nisu ogromni favoriti. Partizan je vrlo motivisan. Ako u eventualnom finalu budemo gledali večiti derbi, smatram da Partizan ima blagu prednost" rekao je Gurović.

Legenda jugoslovenske košarke i bivši košarkaš Partizana Dražen Dalipagić razmišlja drugačije. On veruje da je Crvena zvezda mt:s prvi favorit za osvajanje trofeja.

"Svima je jasno je Crvena zvezda favorit, ali iznenađenja su uvek moguća i nadamo se da će ih biti. Uprkos željama, crveno-beli i Partizan su glavni kandidati za prvo mesto. Mislim da će Mega Leks teško ponoviti uspeh od prošle godine" kazao je Dalipagić.

Prvi četvrtfinalni mečevi na programu su u četvrtak od 17 i 19.30 a u istom tereminu biće odigrane i druge dve četvrtfinalne utakmice u petak.

Polufinala su zakazana za subotu, a veliko finale u nedelju od 21 čas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dado35
Wednesday, 15.02.2017
12:31

Sve je to normalno.....I sa ovakvim igračima kakvih imamo mi smo opet favoriti jer mi smo institucija

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 15.02.2017
12:03

Гуро наравно да је партизан фаворит јер Звезда ће играти са комбинованим тимом. Звезду чекају много значајније утакмице у много значајнијем такмичењу од овог.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 15.02.2017
16:55

Pa i nas cekaju mnoge utakmice u mnogo znacajnijem takmicenju od ovog? Koja je razlika? Cinjenica da kup dolazi u nezgodno vreme i po vas i po nas, jer smo oboje roviti, a kup ko kup sem prestiza ne donosi nista.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 15.02.2017
20:11

Rekao si da smo favoriti, zato sto posle kupa imate znacajnije utakmice. Ja sam ti samo replicirao da i mi takodje imamo znacajnije utakmice posle kupa, znaci da smo u istu situaciju ko vi, plus sto smo i mi i vi roviti (imamo velik broj rovitih igraca, plus mi Robinsona povredjenog, a vi Dangubic, Bjelicu i Voltersa). Znaci samo mi navedi po cemu smo mi to favoriti, a ne vi koji po svemu prikazanom u dosadasnjem toku prvenstva treba da budete.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 15.02.2017
18:51

Ја вас нисам ни спомињао него сам само рекао шта би било боље за Звезду.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Wednesday, 15.02.2017
10:46
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 15.02.2017
10:14

Ovaj Marko Popovic je bio odlican igrac.