Gudurić ponovo na 'poternici'!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.02.2016.
12:00
Izvor: Sportske.net

Generator uspeha koji je Crvena zvezda Telekom ostvarila u okviru 8. kola TOP 16 faze Evrolige još jednom je završio na "poternici" elitnog klupskog takmičenja.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u petak su upisali petu pobedu u okviru TOP 16 faze Evrolige čime su napravili još jedan krupan korak ka plasmanu u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Aktuelni šampion Srbije savladao je Anadolu Efes rezultatom 91:82 pa se posle osam odigranih utakmica nalazi na trećem mestu tabele grupe "E" sa skorom 5-3.

Utakmicu odigranu u dvorani "Milenijum" u Vršcu obeležila je još jedna sjajna partija Marka Gudurića koji je u poslednja dva minuta utakmice sa Efesom postigao sedam poena i tako nokautirao vicešampiona Turske.

Još jedna sjajna partija mladog igrača Crvene zvezde Telekom nije prošla neprimećeno od strane autora Evroligine rubrike "Dežurni krivci", pa se tako Marko Gudurić još jednom našao na poternici.

"Možda ga još ne poznajete ali vlasti su odavno zabeležile njegovo ime. Ovaj mladi prestupnik istakao se pre nekoliko meseci kada je eliminisao Bajern, a prethodne nedelje je ponovo pomogao Zvezdi kada je bilo najpotrebnije" navodi se u Evroliginoj rubrici.

Marko Gudurić je u petak na terenu proveo 25 minuta i za to vreme postigao 14 poena, ostvario 5 skokova, 5 asistencija i tome dodao dve ukradene lopte.

"Brze ruke, šarm i 14 poena bili su dovoljni da Srbi nadigraju Anadolu Efes. Gudurić je tukao najsnažnije kada je bilo najvažnije, a ukoliko niste bili pažljivi, možda bi mogao da vam priredi nešto slično i naredne nedelje" dodaje se u Gudurićevoj "poternici".

Podsećamo da je Marko Gudurić završio na "poternici" i nakon utakmica 7. kola pošto je bio jedan od najboljih u pobedi Crvene zvezde Telekom nad Cedevitom.

Narednu utakmicu u Evroligi Crvena zvezda Telekom igra 4. marta u Istanbulu protiv Fenerbahčea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke