Gudurić: ''A mi već 'podigli pehar'... Skupo nas je koštalo!''

Autor: Beta Beta
sreda 08.06.2016.
00:55
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić rekao je da je Partizan zasluženo večeras ostvario pobedu i dodao da je crveno-bele "skupo koštalo" što su u glavama pre utakmice već podigli šampionski pehar.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan je u utorak uveče pobedio sa 75:72 i tako smanjio na 2:1 u finalnoj seriji plej-ofa Super lige.

"Zaslužili su ovu pobedu, kao što smo mi zaslužili prošlu. I ovog puta pokušali smo da se vratimo, ali je sada bilo kasno. Igrali su jače, mi smo već, verovatno, u glavama podigli pehar pre početka utakmice i to nas je skupo koštalo", rekao je novinarima Gudurić posle utakmice.

Sledeći meč igra se za dva dana. Šampion će biti ekipa koja prva dođe do tri pobede.

"Sada moramo da idemo jako do kraja, da probamo da dobijemo naredni meč red njihovim navijačima.

Treba da držimo skok kao na ovoj utakmici, da popravimo odbranu i idemo do kraja najbolje što možemo. Mislim da imamo velike šanse.

I dalje vodimo, ali napravila se atmosfera kao da je već kraj. Svi su očekivali da ćemo pobediti, a sada moramo da se vratimo pred njihove navijače.

Očekujem da će atmosfera biti još vatrenija nego u nedelju, ali moramo da odgovorimo na izazov"
, rekao je Gudurić.

Košarkaš crveno-belih Marko Simonović kazao je da je ekipa večeras imala veliku želju za pobedom, ali da ih je poremetila atpična igra Partizana u trećoj četvrtini.

"Čestitam na pobedi, uspeli da iskontrolišu naš početak da odgovore na našu energiju. Uspeli su da se primaknu, te preokenu, a potom i da naprave dobru prednost. Imali smo šansu na kraju, ali eto... Zaslužena pobeda", rekao je Simonović.

On je na četiri sekunde pre kraja meča šutirao trojku za izjednačenje, ali nije pogodio Na pitanje novinara da li bi ponovo šutirao, Simonović je rekao da bi to uvek uradio.

"Uvek... Do kraja karijere. I kada završim karijeru i tada ću šutirati", rekao je Simonović.

Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa Super lige Srbije izmedju Partizana i Crvene zvezde igraće se u četvrtak od 21.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Idemo dalje. Za dva dana njihova publika. Biće teško, jer će oni imati dodatnu energiju, ali nema straha. Igra se... Dobijali smo mečeve u punim halama, pa tako i sada možemo", kazao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke