"Gudura" i Zvezda čvrsto na zemlji!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.02.2017.
08:37
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić rekao je da je veoma srećan zbog pobede nad Partizanom i osvajanja Kupa, ali da ekipa mora čvrsto da ostane na zemlji.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Ovo je velika pobeda za nas i prvi, važan trofej ove sezone. Svi znaju kakva je 'večiti' derbi utakmica i zasluženo smo pobedili uprkos povredama, kojih je bilo u oba tima. Idemo dalje, ne stajemo", rekao je Gudurić novinarima posle utakmice.

Zvezda je osvojila Kup Radivoja Koraća, pošto je u nedelju uveče u finalu pobedila "večitog" rivala Partizan sa 74:64.

Gudurić je kazao da nema mnogo vremena za slavlje, pošto crveno-bele u četvrtak čeka važna utakmica protiv Galatasaraja u Evroligi.

"Moramo da se odmorimo i dobro spremimo za tu utakmicu. Ostajemo čvrsto na zemlji. Malo ćemo da proslavimo i to je to", kazao je Gudurić.

Njegov saigrač Marko Simonović rekao je da je Zvezda zaslužila pobedu.

"Zaslužili smo pobedu, igrali smo fajterski, dobar meč. Imali smo problema, kao i oni. Pokazali smo sjajan karakter. Turnir je bio sjajan. Ovo nam mnogo znači za nastavak sezone",
rekao je Simonović.

"Svaki trofej je bitan, a sada je najbitnije da se oporavimo i dobro spremimo za Galatasaraj", dodao je on.

Košarkaši Zvezde se odmah vraćaju u Beograd, a narednu utakmicu protiv Galatasaraja igraće u četvrtak u 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Monday, 20.02.2017
11:10

Kako bre tri trofeja, a Euroligu? Da napalimo malo grobarcice koji nikako da izlaze iz rupa, posle sinocne Zvezdine pobede u Kupu. I jos jedna stvar, divljaci nastavljuju isti manir to jes da gadjaju ljude bakljama posto jedino tada su hrabri kad su u coporu. Naravno, nisu svi grobari takvi,i ja se izvinjavam onim sportskim navijacima partizana.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Monday, 20.02.2017
09:53

Идемо сва 3 трофеја да освојимо

avatar
Emperador(2018)
Monday, 20.02.2017
12:31

Superliga i Evroliga.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Monday, 20.02.2017
17:31

И АБА лига