"Grobarima" stiglo izvinjenje posle šokantnog poraza

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.11.2016.
21:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Košarkaši Partizana doživeli su u utorak drugi poraz u FIBA Ligi šampiona, ali se zapravo radilo o prvom kiksu crno-belih u tekućoj sezoni zbog čega je navijačima upućeno izvinjenje.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije ušao je u kontraritam nakon poraza od Budućnosti u ABA ligi pa je na narednih pet utakmica upisao dve pobede i to obe u FIBA Ligi šampiona.

Ako se za poraze od Crvene zvezde mt:s i Cedevite moglo reći da su bili očekivani, teško da je bilo ko mogao da zamisli da će crno-beli u svom "Pioniru" izgubiti od belgijske ekipe Šarlroa koja je na noge Partizanu stigla posle četiri uzastopna poraza u Grupi E.

"Utisak nikako ne može da bude dobar. Čudno mi je što energija možda prvi put ove sezone nije bila na zavidnom nivou i to se odrazilo i na rezultat. Publika je zaslužila više i zbog toga se izvinjavam" rekao je Stefan Birčević a prenose "Večernje Novosti".

Partizan je na poslednjih šest utakmica doživeo četiri poraza, a situacija je mogla da bude mnogo bolja da Budućnost nije dobila u neizvesnoj završnici, odnosno da nije ispušteno 17 poena prednosti u duelu sa Cedevitom.

"Ispraznili smo se emotivno protiv Cedevite, što svakako nije opravdanje za objektivno, prvi 'pravi' kiks u tekućoj sezoni. Svesni smo da ne smemo nikoga da potcenimo, pa ni Šarlroa, koja je pred gostovanje u Beogradu imala skor 0-4. Moramo da igramo mnogo energičnije" dodao je Birčević.

Narednu takmičarsku utakmicu izabranici Aleksandra Džikića igraju u ABA ligi. Meč 10. kola regionalnog košarkaškog takmičenja između Zadra i Partizana zakazan je za subotu od 19 časova.

Nakon toga crno-bele čeka teško gostovanje AEK-u u Atini, u okviru 6. kola grupne faze FIBA Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bojanb
Friday, 18.11.2016
01:29

Sta ti znaci slovo K

avatar
Aleksandar K
Thursday, 17.11.2016
00:50
avatar
nenadnenad1234
Thursday, 17.11.2016
01:21

Kakve ima veze kosarkaski glup Igokea, sa vescu o Partizanu, to neke sveoje frustracije pokazujes ovde, il sta, ne razumem, molim te pojasni mi ako mozes.