''Grobari'', večeras je vaše veče! (19:30h)

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.03.2015.
10:31
Izvor: Sportske.net

Sjajna inicijativa navijača Partizana o organizovanju revijalne utakmice u ''Pioniru'', sa ciljem da se finansijski pomogne njihovom klubu, večeras će konačno biti realizovana. Brojne klupske legende, na čelu sa Saletom Đorđevićem uveličaće ovaj košarkašk

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako večeras u beogradskom ''Hramu košarke'' nećemo gledati neku Partizanovu takmičarsku utakmicu, ovaj događaj, pod nazivom ''Grobari za nas'', sigurno će ostaviti značajan trag u slavnoj košarkaškoj istoriji Partizana.

Jer, ovo bi trebalo da bude još jedan upečatljivi dokaz koliko je ''crno-bela porodica'' jaka, bez obzira na sve probleme koji poslednjih godina potresaju njihov klub.

Kada klub ima toliko proslavljenih košarkaša, koji imaju status legendi srpskog sporta, kao što to ima KK Partizan, uz fascinirajuću vernost brojnih navijača, koji žele da na svaki način pomognu voljenom klubu, svi problemi se lakše prevazilaze.

Utakmica ''Grobari za nas'' zakazana je za  19 časova i 30 minuta u ''Pioniru'', neće biti TV prenosa, jer je cilj da se što više pristalica crno-belih boja večeras pojavi na licu mesta i pozdravi takva imena poput Aleksandra Đorđevića, Gorana Grbovića, Dejana Tomaševića, Vlada Šćepanovića, Vlade Dragutinovića, Nebojše Zorkića i mnogih drugih, uz naravno, i asove iz aktuelnog sastava.

Ekipe će biti podeljene na ''Crni'' i Beli'' tim, sa klupa će ih predvoditi Vlada Jovanović i Duško Vujošević, a kompletne sastave timova mogli ste da vidite OVDE.

Do juče je bio neizvestan nastup aktuelnog selektora našeg nacionalnog tima Aleksandra Đorđevića, ali poziv njegovog saborca iz najslavnijih dana Partizanove istorije, Predraga Saše Danilovića, nije mogao da odbije, iako je već imao unapred zakazane obaveze.

''Mnogo dugujem Saletu Daniloviću, ne samo moja malenkost već čitava naša generacija. Zato, kada me je pozvao da dođem, i da na ovaj način pomognemo bivšem klubu u akciji navijača, nisam mogao da kažem 'ne'. To nije dolazilo u obzir, iako sam već imao kartu za Minhen gde je trebalo da gledam meč Evrokupa, Bajern - Valensija'', objašnjava Đorđević u izjavi za ''Sport''.

Naravno, interesovanje navijača Partizana za ovaj događaj je veliko, i ne sumnjamo da će na tribinama napraviti atmosferu dostojnu najvećih evropskih spektakala, u kojima smo, kad je ovaj klub u pitanju, godinama imali zadovoljstvo da uživamo.

Na kraju, za ilustraciju kako ''Grobari'' doživljavaju ovu spektakularnu utakmicu, u prilogu je još nekoliko njihovih ''tvitova''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke