"Grobari" van sebe - Ko je kriv za 'samoubistvo'? (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.11.2016.
23:00
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana još jednom su morali da gledaju završnicu za infarkt i da se pomire sa porazom iako je njihova ekipa bila na pragu trijumfa.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Partizana upisali su četvrti poraz u grupnoj fazi FIBA Lige šampiona, a večerašnji meč sa Dinamo Sasarijem u mnogome je podsećao na one prethodne u kojima je izgubljeno dobijeno.

Umesto da reše meč u regularnom toku, što je bilo jedino logično rešenje pri rezultatu 78:72 na minut i po pre kraja, crno-beli su izvršili "samoubistvo" i posle produžetka izgubili meč.

Mora se reći da je produžetak samo predstavljao priliku da se kestenje izvadi iz vatre pošto su potezi Mihajla Andrića, Stefana Birčevića i Branislava Ratkovice u završnici četvrtog kvartala gurnuli crno-bele na rub provalije.

Objektivno gledano, ta sekvenca sa kraja poslednje četvrtine bila je presudna za konačan ishod utakmice iako je Partizan mogao da ispravi greške u produžetku.

Crno-beli nisu uspeli, neki krivce za poraz vide u sudijama, drugi u treneru i igračima, ali je najviše komentara navijača koji ukazuju na to da postaje nepodnošljivo pratiti Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan Antunovic
Wednesday, 30.11.2016
11:12

MNOGO JE TOGA LOŠEG U OVOM TIMU NAJGOREM U ISTORIJI PARTIZANA....VALJDA ĆE DOĆI NEKO PAMETAN U UPRAVU KLUBA DA POVEDE KLUB KAKO TREBA. NAPRED PARTIZAN !!!!!!

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 30.11.2016
04:37

Nema tu gluposti, to je jednostavno nekvalitetan tim

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
00:07

Odavno je postalo nepodnosljivo:-) Neretko se u tim odlucujucim trenucima sublimira nekoliko gluposti koje je tesko ispraviti cak i najboljim metodama i najzahtevnijim treningom, materijala bez...