''Grobari'' su svesni slabosti Partizana, ali evo zašto prozivaju i sudije!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.11.2016.
23:30
Izvor: Sportske.net

Razočaranje među pristalicama Partizana posle onoga što je večeras pokazao Džikićev tim u derbiju protiv Zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crno-beli su poraženi sa 11 poena razlike u duelu sa aktuelnim šampionom, Zvezda je slavila sa 83:72, a iako su svesni da je kvalitet na strani rivala, da su možda imali i nerealna očekivanja od ovog tima Partizana, pristalice kluba iz Humske ne mogu da prećute i odnos u broju slobodnih bacanja koji je večeras bio ubedljivo u Zvezdinu korist.

Da li je baš to presudilo, ili nešto drugo?

Ovo su reakcije navijača Partizana...

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 08.11.2016
09:12

Гробари не бо били гробари кад се не би жалили на судије или кад би честитали много бољем од себе. По њима партизан за свог постојања никад од никог није изгубио поштено ни у једном спорту. Да није жалосно било би смешно.

avatar
Wilt 100+
Tuesday, 08.11.2016
08:57

Loše suđenje kako okreneš niko nije oštećen specijalno jednostavno su sudije tražile kriterijum kroz utakmicu I pokušavale da sprovedu nove trendove sa tehničkim faulovima...što je u nekom delu pokvarilo utakmicu pa se postavlja pitanje jel gledamo košarku zbog sudija ili šta ?

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 08.11.2016
01:07

hahahaha sutirali do bola faulove,i izmisljano im samo da ne odemo puno :D

avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 08.11.2016
00:36

Kada si nemocan onda pravis faulove. Kada pravis faulove brzo ulazis u bonus. Kada udjes u bonus svaki sledeci faul protivnik ima bacanja... Ajmo sad svima kojima ovo nije jasno procitajte nekoliko puta i brisite u krevet da sto pre zaboravite ovaj dan.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 08.11.2016
00:36
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 08.11.2016
00:33

Nije 47-15 nego 49-17, a imali bi i cetiri puta vise od nas da nije bilo onih nesportskih na pocetku zbog kojih su coporativno zapenili kao da nam je sviran penal u fudbalu:-D Inace, 80 posto tih faulova i jeste postojalo, ali sviraj to na obe stranu, majku mu staru, jos perfidno pune konkretne igrace zato sto znaju gde smo najslabiji pa tu ciljano sude, zao mi je onih igraca koji nemaju ama bas nikakav autoritet, to se tesko i poboljsava, a i ispravlja...

avatar
Reus
Tuesday, 08.11.2016
00:48

Kako da sviraju na obe strane,kad je jedna ekipa fizicki mnogo spremnija od druge,a druga totalno izgubljena u odbrani.To je razlika u kvalitetu.To bi isto bilo kada bi igrali u fudbalu igrali recimo Celsi i neki dosta slabiji tim,pa ovi ne mogu da ih zaustave,pa ih krse u kaznenom i okolo,sto ce sudije svakako sankcionisati.I sta sad ovi drugi treba da kazu,zasto nije ujednacen kriterijum sudjenja,a nisu ni dosli do Celsijevog kaznenog :D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 08.11.2016
09:46

Ljudi, ne osporavam ja vasu pobedu, nije ovo ni nova pojava, sta je sa vama, verovatno nikad nisam bio manji optimista, uopste nisam bio, ali ne zbog toga sto ste vi narocito jaki vec zato sto smo mi bas ocajni i ne vidim uopste da to moze da se popravi do te mere da bi mogli da se ukljucimo u borbu za trofeje, ovo moze cak i da potraje iako mi i sad imamo predsednika koji je dobrostojeci, koji je sve sto ima zaradio sam svojim rukama i koji bi sve ovo prilicno lako, brzo i efikasno mogao da promeni u svakom trenutku samo kad bi hteo...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 08.11.2016
08:44

Ima i toga, ali izmisljali su faulove iako se i to desavalo na obe strane. Neki faulovi su bili jako smesni. 49-17 je sramota pa je sramota, pricajte vi sta hocete.

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 08.11.2016
01:42

Jedini igrac koji je negodovao zbog faula u vasem timu je bio Majstorovic,kad je faulirao Voltersa.. Svi ostali su posteno priznali dok sa druge strane nisam video ni da su se nesto preterano zalili na sudjenje,nisam video da je neko pitao sudiju zasto nije svirao faul a gledao sam citav mec.. Realno stanje je da smo mi trenutno dosta bolji,uigraniji sto izaziva nervozu,pogotovo kod mladjih,neiskusnih igraca.. Novica i Majtorovic (osim taj nad Voltersom) nisu pravili faulove za slobodna bacanja.. Desava se i meni,dok igramo fudbal,da mi dodje da nekoga opalim po cevanici samo zbog toga sto je bolji.. Imate mlad tim koji moze,uz dosta rada i par pojacanja da bude izuzetno dobar sledece godine.. Ne bih da pisem o Bircevicu jer vidim da ni vama nije jasno sta se sa njim desava i gde se on psihicki nalazi..