"Grobari" su ponosni! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 24.02.2017.
20:01
Izvor: Sportske.net

Evo reakcije navijača Partizana nakon meča protiv Zadra i veoma neizvesne završnice.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je slavio pobedu protiv Zadra sa samo devet igrača (nisu igrali Hečer, Marinković, Karahodžić, Koprivica, Ratkovica i Gordon), a čak je i Novica Veličković bio rovit pa je odigrao svega pet minuta, što dodatno daje na značaju ovakvoj pobedi Partizana.

Gledali smo jednu veoma uzbudljivu utakmicu, neizvesnu završnicu sa dve neverovatne trojke Kovačevića iz Zadra, ali Partizan je bio smireniji i preko Lukovića je stigao do velike pobede.

Evo nekih tvitova nakon utakmice, reklo bi se da su "Grobari" ponosni na svoje košarkaše, a bilo je i malo kritika, pre svih na Robinsona koji je izgubio nekoliko lopti u poslednjoj deonici i koji je promašio dva slobodna bacanja na dva poena prednosti za Partizan u poslednjem minutu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sporske me ugasile
Friday, 24.02.2017
21:31

Protiv PAOK-a nisu zaista imali srece ,obicno se to vrati ,samo nisam ocekivao ovako brzo. Jos su oslabljeni . Nadam se da ce svi timovi u top4 biti sa kompletnim timom da bi bilo sto kvalitetnije i uzbudljivije

avatar
chaki
Friday, 24.02.2017
21:19

Igrali protiv najgorih svaka cast

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.02.2017
21:13

Nisam gledao celu utakmicu, prvu cetvrtinu sam u potpunosti propustio pa ne razumem zasto uopste nije igrao Gordon? Ponovo neka misterija i zakulisna radnja sa njim, a ako vec nije isao na parket, zbog cega barem Jovanovic onda nije bio medju deset odabranih?

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.02.2017
21:05

I koji je onako amaterski postupio u poslednjem napadu, dzaba njemu sva ta borbenost i sav taj voljni momenat koji mozda poseduje, fakat je da se covek besplatno rehabilituje u KKP i to je sve sto moze da se kaze za njega. Dobro je i Grbovic sinoc rekao za neke nase igrace, Stevanovic umesto Ratkovice i Lazic umesto Vrapca, dosli bi nam mozda/verovatno za dz, a sad ce da kostaju.