"Grobari" prekinuli utakmicu - Kapiten morao da reaguje!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.02.2017.
20:40
Izvor: Sportske.net

Poslednja četvrtfinalna utakmica Kupa Radivoja Koraća između Partizana i Dunava prekinuta je početkom treće deonice zbog nesportskog skandiranja "Grobara".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nadali smo se da u Nišu nećemo morati da gledamo scene koje su tokom popodneva zabeležene u Šibeniku ali su se sve nade i apeli pokazali uzaludnim.

Poslednji četvrtfinalni susret Kupa Radivoja Koraća između Partizana i Dunava dva puta je prekinut u prvom delu trećeg kvartala zbog nesportskog skandiranja navijača beogradskog tima.

Pristalice najtrofejnijeg srpskog kluba oglušile su se na sve apele koji su prethodili turniru u Nišu pa su na startu drugog poluvremena "ispalile" repertoar posvećen premijeru Aleksandru Vučiću i porodici Čović.

Zbog uvredljivih pesama sudija Mrdak je na kratko prekinuo utakmicu, a kako upozorenje zvaničnog spikera nije dalo rezultata morao je da reaguje kapiten Partizana Novica Veličković.

Kapiten crno-belih zamolio je Partizanove pristalice da navijaju sportski i da uživaju u košarci kako se ne bi došlo u situaciju da policija prazni tribine.

Nakon toga su uvredljiva skandiranja prestala, a nadajmo se da ih više neće ni biti do kraja turnira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Saturday, 18.02.2017
10:21

Nemoc. Tacka iza reci.

avatar
Aleksandar K
Friday, 17.02.2017
23:36

Najgori navijaci na svetu

avatar
Dača
Saturday, 18.02.2017
11:39

Možda, ali posle vas. Vi ste ipak elita na tom polju.

avatar
Povratak kralja
Friday, 17.02.2017
23:19

Grobari nisu prekinuli utakmicu, zna se ko je specijalista za prekid utakmica, pogotovo kada je KRK u pitanju.

avatar
kowalski11070
Friday, 17.02.2017
23:10

Pustite ih da skandiraju. Samo im je još to ostalo.

avatar
Friday, 17.02.2017
22:20

Prekidati utakmicu je l`ne sme da se peva protiv svevisnjeg? Ovo je sramota za turnir, ne za navijace Partizana. Prekidati utkamicu zbog ubacenih predmeta ne teren, tuce, da zbog pevanja, NE!

avatar
brutalno iskren
Saturday, 18.02.2017
09:41

Potpuno sam apolitican, apsolutno me ne intetesuju sva ta prepucavanja, a usto navijam za Partizan. Medjutim, da li je takvom skandiranju mjesto na jednoj kosarkaskoj utakmici? Nazalost, nema to veze sa navijacima, osobe koje ovo rade su obican šljam. Zbog takvih osoba smo dozivljavali i dozivljavacemo stradanja jer uvijek se cuje budala, a onaj ko ima sta reci zabije se u rupu jer zna da ga nema ko slusati. Takodje, osobe koje podrzavaju ovakve nerede su iste kao ovi huligani. Stoga, nadam se da si se pokajao/la zbog komentara.

avatar
Saturday, 18.02.2017
23:25

da se kajem zbog cega? O doticnom necu, samo najgore o njemu se moze i reci. Dozivljavali smo sve ono zbog ovakvih sto su sa doticnim, a ne zbog toga sto ga ne podnosimo organski. Ovo nisu neredi, ovo je protest protiv torture, jednog psihopate, a ne huliganstvo. A i taj se gura u sport tako da i treba da mu zvizde. A jos je veca bruka sto on ne dozvoljava da se to siri i prekida utamicu ko da je neko nastradao. Da su ga bodrili znas kad bi izdao naredjenje da se prekien utakmica? NIKAD!

avatar
Povratak kralja
Saturday, 18.02.2017
15:24

Ako je njemu mesto u sportu onda je i skandiranju mesto na košarkaškoj utakmici. Skandiranje nije huliganizam i poređenje ti uopšte nije na mestu, treba da te je sramota koga braniš.

avatar
Dača
Saturday, 18.02.2017
11:40

Skandira se i na koncertima. Je l' bi možda trebalo da se prekine sa svirkom zbog toga? Cirkus od države.

avatar
vladimir m
Friday, 17.02.2017
22:15

Kada shvate da ne mogu da pobede na terenu,i da nece u skorije vreme moci da ugroze SAMPIONA u tom ocaju i nemoci pocnu da vredjaju.