''Grobari'' oduševljeni zbog Sanija, ali neće im se dopasti pitanje koje ''Delije'' postavljaju

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.08.2017.
14:21
Izvor: Sportske.net

Posle košarkaškog transfera koji je obeležio današnji dan u Srbiji, stižu i prve reakcije navijača.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Navijače Partizana je veoma obradovala današnja vest o prelasku Aleksandra ''Sanija'' Aranitovića u redove crno-belih i utisak je da im uopšte ne smeta što ovaj talentovani bek dolazi iz redova najvećeg rivala.

Nedugo pošto je informacija objavljena u medijima, pojavljuje se sve veći broj komentara pristalica crno-belih.

U prilogu su neki od njih.

-- - -- -- - -
A za to vreme, među navijačima Crvene zvezde provejava jedno važno pitanje, koje se nameće posle jučerašnje najave na Zvezdinom Tviter nalogu, ali i prethodne izjave Nebojše Čovića da bi Aranitović mogao u Partizan, ako Marinković dođe u Zvezdu.
-

-- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GrobariJug
Wednesday, 09.08.2017
15:21

Aranitovic duplo skuplji.. Smesniju stvar nisam cuo. Pa Marinkovic pojedinacno kosta vise od vecine zvezdinih i partizanovih igraca

avatar
R V T
Wednesday, 09.08.2017
14:53

Jeste, sigurno je duplo skuplji, cuj ovog delegata...

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 09.08.2017
14:36

Ne treba nam Marinkovic. Cini mi se da je Arnitovic otsao za obestecenje od 100k.

avatar
The Real Man
Wednesday, 09.08.2017
15:31

Gde bre Partizan ima para da plati toliko obestecenje, to su smesne price. Iz Zvezde pisu da su zaradili 100k, ali ne kazu na koji nacin.

avatar
The Real Man
Wednesday, 09.08.2017
19:51

Ma nema sanse da Partizan plati toliko obestecenje, jer im je ceo budzet manji od miliona. Ne verujem da je imao toliki ugovor na godinu dana, ali recimo za 2 godine je verovatno toliki otprilike. Ako su raskinuli ugovor onda je za dz, naravno u Partizanu ima odredjenu platu.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 09.08.2017
18:08

Pa ono, na odlozeno :D Nemam pojma, moguce da racunaju to sto su otpisani dugovi mada ne verujem da je imao toliki ugovor u Zvezdi. Definitivno nije otisao za dz u Partzan ali da li je 100, 50 ili 20k ne znam.

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 09.08.2017
14:30

Čitam po medijima komentare navijača vezane za marinkovića i za Aranitovića. Pa rekoh da i ja napišem komentar odnosno iznesem mišljenje. Milim da je trenutno za oba košarkaša da ostanu u Partizanu jer će imati preko potrebne minute. Realno u Zvezdi,marinković ne bi igrao više od 7-8 minuta i to samo u ABA ligi a to bi za njegove godine moglo biti pogunmo.

avatar
Petar Petar
Wednesday, 09.08.2017
15:17

Ne bi igrao ni toliko. Ne bi to bilo toliko pogubno, ali nema razloga da sedi na klupi u situaciji kad jos nije formiran igrac. I mislim da ce mu ovo stvarno biti sezona koja moze da ga odvoji od prosecnog u dobrog kosarkasa. Zvezda cilja mnogo ozbiljnije kosarkase nego sto je Marinkovic, bar ove sezone. U sustini ta prica sa igranjem EL ne pije vodu, ko je talenat dokazace se i KSL, ko nije dzaba mu i prva petorka u Golden stejtu.