''Grobari'' kritikuju redom, samo jedan zaslužio pohvale...

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.06.2017.
23:37
Izvor: Sportske.net

Posle večerašnjeg poraza Partizana na startu polufinalne plej-of serije, navijači crno-belih traže razloge veoma loše igre Džikićevog tima u većem delu meča.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako smo objavili nešto ranije, FMP je u maratonskoj utakmici, koja je potrajala skoro dva i po sata, kao gost savladao Partizan sa 96-91 i tako se značajno približio plasmanu u finale plej-ofa.

Tim iz Železnika je zaslužio ovaj trijumf, s obzirom da je bio u vođstvu čitavim tokom meča, izuzev kratkotrajnog bljeska crno-belih krajem druge četvrtine.

U prvim reakcijama navijača Partizana, kojih je na tribinama bilo neuobičajeno malo, tek oko dve hiljade, ističe se da jedino kapiten Novica Veličković igrom i zalaganjem zaslužuje pohvale, a ostali nisu poštećeni kritika, pa ni trener Džikić.

U prilogu su samo neke od reakcija navijača Partizana na Tviteru posle meča.



-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 08.06.2017
00:23

Rezultat ovog kiksa protiv daleko jeftinije ekipice, decurlije uglavnom i pretezno slabog kolektiva nase filijale, je uglavnom iz razloga potcenjivanja, ocajne posete i nikakvog navijanja (samo vredjanja povremeno i ostala divljanja na tribini, nema tu ljubavi prema timu, davanje energije), i pre svega ocajnog skautinga i postavljene igre trenera, koji je takticki unisten od mladog Alimpijevica. Verujem da ipak prolaze dalje, i nadam se da ce tako i biti. Visestruko su skuplji, mnogo bolje sastavljeniji i kvalitetniji tim, a o iskustvu i da ne govorim. Derbi mora biti u finalu iz vise razloga, kao prvo nije u redu igrati nesto jako bitno protiv nase dece, klincarije koja gine da se pokaze i dokaze da zasluzuje sansu da zaigra za sampiona, tamo da napreduje, i ako zasluzi svojim igrama, talentom i zalaganjem, da oseti igranje u eliti, a za to morali bi upravo protiv strasnog sampiona da ginu i tuku, da zbog inferiornosti i neiskustva lagano i debelo gube, eventualno da se zakace sa nekim, mozda i buducim saigracem, i sve to ne bi bilo fino za gledanje, niti zanimljivo. takmicarski nije to u redu, a i zaista nije interesantno jer smo jaki ko crna zemlja za njih, i poznajemo ih jako dobro....zvanicno se mora znati ko je neprikosnoveni sampion na ovim prostorima, kada je zaista bitno, i bice tugica ako budemo liseni derbija, jer tu uvek bude odlicnih partija.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 08.06.2017
01:03

Si svestan da su plate Partizanovic igracima izmedju 700-750k, dok se za plate FMP-u izdvaja izmedju 800k-1M, tako da opet si dobio pogresan papir.

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 08.06.2017
14:32

Ne znam kolike plate imaju igraci Partizana a kolike FMPa ili Zvezda. Znam ono sto sam procitao a sto ne mora da bude tacno (i vjerovatno nije). Ali za MAJSTOROVICA mogu da tvrdim 100% da ima ugovor na 180 000 € ili ako je lakse (tako doduse i pise) 15000€ mjesecno u dinarskoj protivrednosti. Malo li je za sirovo drvo???

avatar
Dario Bubic
Thursday, 08.06.2017
14:14

750K odlazi na plate velickovica bircevica i hecera dok nesto ispod su bili frenklin robinson i gordon- zapitaj se zasto kenan karahodzic ima platu od 120K

avatar
Nicklas Bendtner
Thursday, 08.06.2017
12:38

Sad sam provalio ko si, ti si onaj Sha sto laje po komentarima, iznosis lazi I nebuloze a kad sam te pre neki dan ugasio onda si se sakrio u rupu.

avatar
R E V O L T
Wednesday, 07.06.2017
23:39

Opet smo imali prelaz, jedino malo drugaciji ovoga puta, vracamo sve one nagomilane dugove, kako nas samo nije sramota:-D

avatar
SERBON
Wednesday, 07.06.2017
23:55

Ma ovo namerno gubimo da ne kvarimo skor u derbijima u finalu. ;)

avatar
R E V O L T
Thursday, 08.06.2017
07:54

Brate, ne mozemo mi to ni da popravimo, ali ni da pokvarimo ako me razumes:-D