"Grobari" inicirali revijalni meč za pomoć Partizanu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.02.2015.
21:19
Izvor: Sportske.net

Navijači košarkaškog kluba Partizan NIS inicirali su organizaciju revijalne utakmice od koje će kompletan prihod ići u kasu šampiona Srbije.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Predstavnici KK Partizan NIS već duže vreme apeluju na javnost i upozoravaju na to da bi najtrofejniji klub u zemlji mogao da bude ugašen ukoliko se ne pokaže razumevanje za krizu u kojoj se nalazi.

Uprkos apelima država ne radi mnogo kako bi pomogla Partizanu ali u ovakvim okolnostima navijači pokazuju ogromnu solidarnost i pružaju klubu podršku kako bi opstao.

Pored toga što pojedinci finansijski pomažu Partizan "Grobari" masivnim dolascima na utakmice doprinose da klub dobije neophodna sredstva za normalno funkcionisanje a sada su rešili da daju još veći doprinos.

Na inicijativu navijača Partizana biće organizovana "revija košarke" u hali "Pionir" na kojoj će učestvovati legende kluba, bivši i sadašnji igrači, ali i ljudi iz svih drugih sfera javnog života poput glumaca, pevača...

Ova manifestacija biće održana 11. marta a kompletan prihod od prodaje karata otići će u kasu KK Partizan NIS.

Cene karata biže 600, 1.000 i 1.500 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bogi with the trojka
Tuesday, 24.02.2015
22:39

Skupice za jednu platu,onom crncu koji bude stigao,valda je do sad legla i rata od bogdana da se podmire i ostali igraci,i da se lepo i mirno udje u zavrsnicu sezone!