'Grobari' ga zvali u Partizan, on ostao u Izraelu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.04.2017.
13:57
Izvor: Sportske.net

Bivši krilni centar beogradskih crno-belih Darel Vilijams ostaće u Izraelu iako je pre manje od deset dana okončao saradnju sa Hapoelom iz Tel Aviva.

Povezane vesti

Nedelju dana nakon što je dogovorio sporazumni raskid ugovora sa Hapoelom iz Tel Aviva, krilni centar Darel Vilijams pronašao je novi angažman u Izraelu.

Bivši košarkaš Partizana karijeru će nastaviti u redovima Bnei Herzlije, trenutno četvrtoplasiranom timu izraelskog šampionata.


Darel Vilijams bi u novom timu trebalo da deluje kao zamena za Senegalca Hamadija Ndiajea, a kako trenutno stvari stoje nastupaće za tim koji će igrati u plej-ofu, za razliku od Hapoela.

Braneći boje Hapoela iz Tel Aviva Darel Vilijams je beležio prosek od 11.7 poena i 6.9 skokova, a najbolji učinak je ostvario u susretu sa Makabi Haifom kada je ubacio 25 poena i ostvario 13 skokova.

Nakon što je završio saradnju sa Hapoelom Darelu Vilijamsu su na društvenim mrežama stizale poruke navijača Partizana da bi voleli da ga ponovo vide u crno-belom dresu, ali od toga svakako neće biti ništa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke