Grip desetkovao Partizan

Autor: Beta Beta
petak 13.03.2015.
15:24
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je njegova ekipa desetkovana zbog gripa, ali se nada da će ipak pobediti Zadar u predstojećoj utakmici Jadranske lige.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Virus gripa muči sportiste, nakon fudbalera Jagodine koji su 'pokošeni', problemi i u košarkaškom svetu, u ekipi Partizana.

Vujošević je rekao da još ne zna ko će propustiti utakmicu jer pojedini igrači imaju temperaturu, ali i da kada bi znao ne bi rekao, jer ne želi da otkriva karte.

"Zdravstvena situacija se krajnje iskomplikovala ali čovek mora da podnese sve što se desi", rekao je Vujošević.

"Zadar je dobar protivnik koji zaslužuje svaku pažnju i koji je dobro popunjen na svim pozicijama, dobro ukomponovan i utreniran tim. čeka nas teška utakmica sa te strane ali i zbog toga što imamo velikih zdravstvenih problema. Ekipa jeste vakcinisana od gripa, ali da li je tu nešto pogrešeno u tipu vakcine... Ovog momenta smo desetkovani i to uvećava težinu utakmice", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Košarkaši Partizana u nedelja od 17 časova u hali Pionir igraju protiv Zadra, utakmicu 25. kola Jadranske lige.

"Pri kraju smo takmičenja i nema vremena da se nadoknadi bilo kakav eventualni kiks. Nadam se da ćemo biti, ne sasvim spremni, ali skoro kompletni i rehabilitovani. Bez obzira na sve zdravstvene probleme i respekt prema protivniku nadam se pobedi", rekao je Vujošević.

U utakmici sa Zadrom debitovaće novi plejmejker Džoš Akojon. Vujošević je rekao da je on obavio jedan trening sa ekipom i da će predstojeći meč biti značajn i u tom smislu jer će novi plej imati prvu veliku probu sa novim timom.

Dva kola pre kraja regionalnog takmičenja Partizan i dalje ima šansu da osvoji drugo mesto na tabeli, pa je novinare zanimalo da li će Vujošević pratiti i utakmicu Cedevite i Budućnosti u Zagrebu.

"Nećemo razmišljati o utakmici u Zagrebu. želimo da budemo koncentrisani na ono što nas čeka, a to je duel sa Zadrom. Saznaćemo rezultat posle meča. Posle toga nas čeka utakmica u Podgorici... Nije mali uspeh ovo što smo do sada uradili sa svim problemima koje smo imali i bilo bi čudo da završimo na nekoj od prve dve pozicije", rekao je Vujošević.

Partizan je treći na tabeli sa 17 pobeda i sedam poraza, a Zadar zauzima osmo mesto skorom od 11 pobeda i 13 poraza. Crvena zvezda je prva sa 22 pobede i dva poraza, a Budućnost je druga sa 18 pobeda i šest poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 13.03.2015
16:41

Želim dobro zdravlje i nove pobede! Napred Partizan!

avatar
Markо Đorđević
Friday, 13.03.2015
17:33

Vidi ga momak...Pa do 16 si dosao...Auuuu, Zeljko, kako si smeo da dozvolis da te tvoj podanik ovoliko ostavi iza sebe ?

avatar
bojanbokaradivojac
Friday, 13.03.2015
18:39

Ma pusti njih kraju samo onako pisu te banove.To ti je jedna te ista osoba.samo onako dodaju te banove mogu i ja staviti ban 123 sta imam od toga.

avatar
bojanbokaradivojac
Friday, 13.03.2015
18:38

Vidim fin vam je grb.Vidim vratili ste se korenima.Svaka cast netreba se stideti vasih korena.