Grin poručio Polu Pirsu: "Nisi Kobe!"

Autor: Boban Filipović
petak 24.02.2017.
13:49
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Voriorsa smatra da 'The Truth' ne bi trebalo da pravi pompu oko toga što igra svoju poslednju sezonu...

screenshot: Youtube.com
screenshot: Youtube.com

Povezane vesti

Drrajmond Grin je sinoć na početku meča između Golden Stejta i Klipersa u 'Oracle Areni ' bez dlake na jeziku saopštio Pirsu da se ne zanosi da će ljudi da mu se oduševljavaju po dvoranama jer on nije omiljen kod masa kao Kobe Brajant.


Podsetimo, Lejkersi su prošle sezone više ličili na putujući cirkus na gostovanjima nego na košarkaški tim, jer je svuda u prvom planu bilo to što Brajant poslednju put igra u tom i tom gradu nego sama utakmica. Epilog je bio takav da su 'Jezerdžije' imale najgoru sezonu u istoriji franšize.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Otac
Friday, 24.02.2017
18:58

A ti si najodvratniji igrac u ligi sa toliko jadnih poteza da niko normalan ne moze da te podnese, prosto nisi vredan ni ko pertla pirsa i ne zasluzujes nikakvu paznju. Objavite i odgovor pirsa.

avatar
Stef Curry
Friday, 24.02.2017
16:31

Paul Pierce je igracina!! Ali sto se tice Grinove izjave,na mestu je skroz,ne treba da se zanosi,mnogo veci su isli u penziju i nije pravljena nikkakva hajka oko toga... A ti Bilionaire sto pise da pokaze respect prema njemu i da izadje iz senke saigraca NIGDE VEZE !!! Nema on sta da pokazuje respect prema njemu niti bilo sta, batica ima prsten,ima ucesce na all staru,zlato sa reprezentacijom, u sustini sve sto mu treba,tako da nemoj da lupas... i nema sta da izlazi iz nicije senke,zato sto je lik timski igrac i bitno mu je da pobedi tim,a ne da bude siledzija kao npr. DURENT da igra 1 na 5 kad se istripuje...!!!

avatar
Di Magia
Friday, 24.02.2017
16:58

Pors nigde ne trazi da na njegove poslednje utakmice u pojedinim halama gledaju kao na oprostaj jodnog od najvecih... Grin ima predugacak jezik... Njega se niko nece secati za 20-ak godina...

avatar
Billionaire
Friday, 24.02.2017
19:20

Ja imam pravo da pisem sta hocu a ti pisi svoje nek ti bude jasno! Pierce ako je igracina treba da dobije respect zato poklopi se, Pierce igra ovu igru odavno i zasluzuje respect pogotovo od Greena, ko je uopce Green da govori nekome da se zanosi ili ne? Svoj stav i misljenje zadrzi za sebe bolje ti je!

avatar
Billionaire
Friday, 24.02.2017
15:53

Sjecam se finala 2008 iznose Paula na nosilima ali se vraca na teren i tuce Lejkerse do kraja u onakvom stanju! Paul Pierce je igracina , statisticki nije jak kao Kobe ali je itekako ime koje svi znaju , a Green nek izadje iz sjene svojih saigraca bolje bi mu bilo. Bolje mu da pokaze respect i postovanje prema Paulu. The Truth!

avatar
Di Magia
Friday, 24.02.2017
15:50

Dejmonda Grina se niko nece secati kad zavrsi karijeru za razliku od Pola Pirsa...

avatar
delije niksic
Friday, 24.02.2017
15:05

Pirs nije veliki kao Kobe ali je veliki,i uvijek cemo ga pamtiti za razliku od Drejmonda Grina!