Grin kažnjen novčano, izbegao suspenziju

Autor: Beta Beta
utorak 24.05.2016.
11:54
Izvor: Beta

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin moraće da plati 25.000 dolara zbog šutiranja igrača Oklahome Stivena Adamasa, ali će imati pravo nastupa u četvrtoj utakmici, odlučila je danas NBA liga.

Beta/AP Photo/BRYAN TERRY
Beta/AP Photo/BRYAN TERRY

Povezane vesti

Grin je u trećoj utakmici na 5:57 minuta pre kraja prvog poluvremena pod košem šutnuo u medjunožje Adamsa, kome je trebalo nekoliko trenutaka da se oporavi i ustane. Košarkaš Golden Stejta rekao je da nije namerno šutnuo Adamsa.

Krilni centar Golden Stejta je na drugoj utakmici uzastopno šutno Adamsa u medjunožje.

Grinu je to treći grub faul u plej-ofu, samo ga još jedan deli od automatske suspenzije u trajanju od jednog meča.

Oklahoma u finalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije vodi sa 2:1 protiv Golden Stejta, a četvrta utakmica igraće se u noći izmedju utorka i srede u Ohaju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 24.05.2016
12:52

Za ovo nema suspenzije, a Džons iz Klivlenda je dobio jednu utakmicu za daleko manje prljavo udaranje Bijomba!? Velika sramota za NBA. Takođe, dokaz koliko NBA gura Stejt zbog veličine tržišta je takođe (gle čuda) Drejmon Grin. Momku trebaju još 3 tehničke kako bi automatski bio suspendovan, do sada u PO-u mu nisu svirali niti jednu, a samo je u ovoj seriji sa Tanderima trebao da dobije minumum 4 - udaranje Adamsa u međunožje puta 2, pa 3 puta unošenje u lice protivniku na utakmici broj 2 - Adamsu, Ibaki i Kanter, a tamo je unošenje u lice automatski tehnička. Još jedan dokaz guranja Stejta je i progalšenje Kera, koji je odsustvovao pola sezone, za trenera godine. To su mu dali pre nego Gregu, koji je imao fantastičnu sezonu, pre nego Stotsu koji je sa Portlandom uradio neverovatne stvari nakon što mu je otišlo 4 od 5 startera od prošle sezone, pa čak i pre Luka Voltona koji je zaslužniji od njega za rekordu sezonu Voriorsa. U najboljem slučaju po Kera, on je tu titulu trebao da ''podeli'' sa Voltonom. Ima tu još dosta stvari, ali ovo baš upada u oči, verovatno je toga bilo i prošle godine, ali su tada bili simpatični, mali klub, koji se probija, pa je svima imponovalo pojavljivanje nove struje u NBA, ali ovakva ponašanje, kada se dizanje u nebesa otrgne kontroli, zaista iritiraju sve prave ljubitelje, pratioce, poznavaoce... NBA lige.

avatar
Tuesday, 24.05.2016
12:10
avatar
Greed
Tuesday, 24.05.2016
12:06

Cist dokaz da je Nba samo marketing,nemaju m*da da kazne igraca sampiona jer znaju da to vrlo vjerovatno znaci da GSW ispada.Iskreno se nadam da ce ih OKC izbacit.