Greg Popović pravi tim za titulu!

Autor: Lazar Mitrović
subota 04.07.2015.
19:24
Izvor: Sportske.net

Ekipa San Antonio Sparsa dobila je veliko pojačanje!

Beta/AP Photo/Darren Abate
Beta/AP Photo/Darren Abate

Povezane vesti

LaMarkus Oldridž je novi igrač San Antonija.

Nakon što su američki mediji spekulisali da bi on mogao da pređe u LA Lejkerse, 29-godišnji košarkaš potpisaće ugovor za 'Mamuze'.

"Drago mi je da kažem da idem kući u Teksas i da ću igrati za Sparse! Uzbuđen sam što ću se pridružiti timu i biti blizu moje familije i prijatelja", napisao je Oldridž na svom tviter profilu.

Jedan od ključnih faktora zašto Oldridž nije došao u Los Anđeles je Kobi Brajant, koji  sa njim  nije u najboljim odnosima.

Legendarni Tim Dankan je rešio da se odrekne dela svojih primanja u svojoj poslednjoj sezoni kako bi omogućio klubu u kom je proveo celu karijeru da obezbedi sredstva za zvezdu Portland Trejlblejzersa.

Inače, Sparsi su danas napravili dobar posao pošto je potpisan novi, četvroogodišnji ugovor sa Danijem Grinom vredan 45 miliona američkih dolara, pišu američki mediji.

Pre toga Sparski su trejdovali Splitera kako bi oslobodili mesto u timu za Oldridža.

Kako pišu američki mediji, Oldridž je potpisao ugovor na 4 godine u  vrednosti od 80 miliona dolara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mcnabb
Saturday, 04.07.2015
23:45

sparsi su najorganizovanija fransiza u nba. sve se radi planski i planira po nekoliko koraka unapred. logican potez oldridza da ode tamo a ne npr u lejkerse .covek je dobio gomilu para, borice se za titulu i bice predvodnik neke nove ekipe kada na isteku sledece sezone odu dankan i djinobili

avatar
el presidente
Saturday, 04.07.2015
20:38

Parker lenard green aldrige duncan mills bellinelli ginobili diaw baynes minimalno finale zapada

avatar
Milan Mihajlovic
Sunday, 05.07.2015
00:10

PreCednice mnogo je tesko doci do finala konferencije, narocito zapadne. Dankan, Djinobili su vec u godinama, Parker nije igrac od pre dve tri godine a Grin je precenjen igrac. Milsa i Bejnsa necu ni da pominjem, Dijau svaka cast, a Belineli ide samo ne mogu da se setim za kog je potpisao.

avatar
Pope el Berraco
Sunday, 05.07.2015
08:20

I ove godine su imali nesrecu da im padnu Klipersi jedini tim koji je mogao da ih dobije sa ostalima bi se igralicaigralicak ni Golden stejt ne bi imao neke sanse razbili bi ih ispod kosa.

avatar
Milan Mihajlovic
Saturday, 04.07.2015
20:27

Super dodatak rusteru mamuza. Odlican igrac. Ali mislim nedovoljno za titulu, nije on Dankanu ni do kolena. Drago mi je da nije otisao u LA. Ostaje lejkersima vise mesta u seliri kepu za sledece leto kada ima atraktivnijih slobodnih agenata. A i covek ima 29 godina, i samo mi sptecavao napredak Rendla koji se vraca posle teske povrede i ocekujem da bude odlican ove godine.

avatar
D.Green4 Black&White
Saturday, 04.07.2015
20:24
avatar
Panda41
Saturday, 04.07.2015
19:51

Dobar potez Grega ludog Srbina

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 04.07.2015
19:44

Au, odlican posao 'Ludog Srbina'!