Grbović: "Kecman je niko, obmanuo je 'Grobare'!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.07.2014.
18:37
Izvor: Sportske.net

Legenda KK Partizan Goran Grbović govorio je za štampano izdanje "Blica" o trenutnoj situaciji u klubu, tome kako će tekuće leto biti prekretnica za crno-bele, a dotakao se i priče o tužbi Dušana Kecmana o kojem, čini se, ima jako loše mišljenje.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Nekadašnji košarkaš Partizana Goran Grbović slovi za jednog od omiljenijih likova među navijačima tog kluba što ne treba da čudi ako se ima u vidu sa kakvim je žarom branio crno-bele boje.

Partizan je posle skoro deceniju i po ostao bez učešća u Evroligi što je dovelo do prodaje igrača i osipanja tima a pojavili su se i bivši igrači koji su tužili Partizan i tražili da im budu isplaćene zarade koje im je klub ostao dužan.

"Predsednik Predrag Danilović je nedavno najavio da će ako bude bilo potrebno, prodati ceo tim. Odlazak Lovernja i Bertansa će se veoma osetiti. Ovo leto će biti prekretnica" počinje priču Grbović.

Redove šampiona Srbije do sada su napustili Žofri Lovernj, Davis Bertans i Bogdan Bogdanović što Grbović nije začudilo i povredilo koliko tužba Dušana Kecamana.

"Račun Partizana je blokiran zbog tužbe Dušana Kecmana, koji je time obmanuo navijače. A kao igrač je niko, beznačajan, kojem je potez života bio kraj karijere!" ne krije svoju rezignaciju Grbović.

Ipak, na neki način Grba je spustio loptu time što je objasnio da ni sam ne veruje u priče o ljubavi prema klubu već u ozbiljan sistem koji je utemeljen na čvrstoj finansijskoj bazi.

"Nisam od onih koji misli da je dovoljna samo ljubav prema klubu, već da je i u takvoj situaciji potrebno stvoriti ozbiljnu finansijsku bazu, projekat za tri-četiri godine" objašnjava Grbović.

Što se tiče potencijalnih pojačanja do sada su u vezu sa Partizanom dovedeni Stefan Birčević, Nemanja Dangubić, Dejan Todorović ali i Edo Murić.

"To su dobri igrači, koji bi trebalo da se razviju u naredne dve sezone. Problem je što kada ne igraš Evroligu, teško možeš da pogodiš i dovedeš dobrog stranca, možda dođe B klasa. Zato će se verovatno ići na mlade talentovane evropske igrače, koji rado dolaze kod Vujoševića, a tu je i klupska škola prepoznatljiva u Evropi" zaključio je Grbović.

Popularni Grba priču je završio konstatacijom da crno-bele očekuje najteža sezone u poslednjih 15 godina.

"Biće ovo najteža godina za Partizan u proteklih deceniju i po" ocenio je Grbović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke