Gradi se kult Radničkog - Nova pobeda Kragujevčana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.10.2015.
19:23
Izvor: Sportske.net, kkkradnicki.com

Košarkaši kragujevačkog Radničkog nastavljaju svoj pohod ka povratku na najveću košarkašku scenu u zemlji i regionu.

kkkradnicki.com
kkkradnicki.com

Povezane vesti

Posle ubedljivog starta u Drugoj ligi Zapad 2, klub koji je nedavno oformio naš proslevljeni košarkaš Nikola Lončar je proteklog vikenda imao znatno teži posao u duelu sa ekipom Požarevca.

Za Radnički je to bio svojevrsni derbi u ovoj fazi takmičenja, vodila se dramatična borba do samog kraja, a Kragujevčani su posle produžetka trijumfovali rezultatom 101-98 (81-81 posle regularnog toka meča).

Knežević sa 29 poena i Milosavljević sa 26 bili su najefikasniji u pobedničkom timu koji se posle dva kola nalazi na liderskoj poziciji sa maksimalnim učinkom.

Trener KKK Radnički Nenad Milojević je posle meča izrazio zadovoljstvo ostvarenim trijumfom, ali i podrškom sa tribina koju su Kragujevčani imali i u Požarevcu.

''U uspehu su nam mnogo pomogli navijači kojima se zahvaljujem što su nas podržali u Požarevcu. Nadam se da će na svakoj sledećoj utakmici da bude bar po još jedan gledalac više. Gradićemo taj kult Radničkog - da uz sebe stalno ima verne navijače'', poručio je Milojević.

U trećem kolu Radnički će 31. oktobra biti domaćin varvarinskom Temniću.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola012
Wednesday, 28.10.2015
16:01

Utakmica je bila fenomenalna, ali je očigledno, a to niko ne pominje, da je ekipa KKK "Radnički" izvela SAMO 66 slobodnih bacanja! Treba postaviti pitanje da li se to neko favorizuje?