Gotovo - Bogdanović zadužio Fenerbahčeov dres!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.07.2014.
17:51
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Fenerbahče Ulker potvrdio je tokom popodneva transfer Bogdana Bogdanovića sa kojim je potpisan ugovor na četiri godine.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Šampion Turske Fenerbahče Ulker u petak je ozvaničio saradnju sa dosadašnjim prvotimcem Partizana Bogdanom Bogdanovićem!

Na zvaničnom sajtu istanbulskog sastava objavljena je opširna vest u kojoj se navodi da je klub angažovao talentovanog igrača koji predstavlja budućnost evropske i svetske košarke o čemu svedoči i minuli NBA Draft.

Osim biografije i učinka Bogdana Bogdanovića u prethodnim sezonama Fenerbahče nije želeo da otkriva detalje ugovora sa srpskim reprezentativcem ali je od ranije poznato da je sa talentovanim bekom potpisan ugovor na četiri godine.

Partizan će od transfera Bogdana Bogdanovića zaraditi oko 1.3 miliona evra a sam igrač će osim unosne zarade imati i opciju prelaska u NBA Ligu nakon dve godine saradnje sa Fenerom.

Bogdanoviću će društvo u Fenerbahče Ulkeru praviti srpski internacionalac Nemanja Bjelica a obojica će nastaviti saradnju sa najtrofejnijim trenerom Evrope Željkom Obradovićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke