Gotovo - Barcokas danas napušta Barsu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.06.2017.
11:58
Izvor: Sportske.net

Nakon sezone u kojoj nisu ispunjeni zacrtani ciljevi Jorgos Barcokas završava saradnju sa Barselonom.

Epa/Andreu Dalmau
Epa/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Neuspešna sezona Barselone dovešće do smene na klupi o čemu se priča već neko vreme. "Mundo Deportivo" piše da je vreme za rastanak došlo i da će na današnjoj konferenciji za medije Barcokas saopštiti da napušta klupu Barselone.

Katalonski list prenosi da će tokom popodneva u "Blaugrani" biti organizovana konferencija za medije na kojoj će biti predočeni detalji koji se tiču rastanka sa Jorgosom Barcokasom.


Grčki stručnjak je sa Kataloncima imao ugovor na dve sezone uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana, ali je jasno da posle očajnih rezultata mora da dođe do promene na klupi.

Barselona neće danas saopštiti ko će naslediti Barcokasa ali "Mundo Deportivo" piše da su pregovori sa Šarunasom Jasikevičijusom u toku iako Litvanac nije jedina opcija.

Katalonski gigant imaće problema i sa troškovima jer će prevremeni raskid ugovora sa Barcokasom predstavljati udar na kasu, zbog čega će postojati određena ograničenja kada je angažovanje novog trenera u pitanju.

Pored Šarunasa Jasikevičijusa u užem krugu kandidata za klupu Barselone nalaze se Dejvid Blat, Sito Alonso i Pedro Martinez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke