Gordon video pune tribne, Partizan se muči, ''frka'', ali i nešto što se ne pamti u ''Pioniru''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.01.2017.
20:55
Izvor: Sportske.net

Otprilike, ovo su neki od utisaka posle prvog poluvremena meča između Partizana i AEK-a večeras u hali ''Aleksandar Nikolić''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Posle prvih 20 minuta igre, koji su se poprilično odužili, AEK vodi protiv Partizana sa 41-33.

Utakmici prisustvuje i potencijalno pojačanje crno-belih Džamont Gordon.

Bukvalno od samog starta meča Atinjani su stavili do znanja crno-belima da su došli po pobedu, po svemu sudeći ključnu u trci za drugo mesto na tabeli.

U uvodnim minutima su savršeno šutirali za tri poena, postigli četiri trojke za redom, dok Partizan na drugoj strani nije imao odgovor. Plejmejker crno-belih Vilijam Hečer je ponovo pokazao da je u šuterskoj krizi, nisu ni ostali bili precizniji u tim trenucima i AEK je vrlo brzo stekao osetnu prednost (13:4).

Tu razliku gosti su uglavnom i održali do kraja poluvremena, a Partizan je samo u pojedinim momentima uspevao da se rezultatski približi.

Ono što je obeležilo prvo poluvreme jeste i nešto što ne pamtimo da se dogodilo u skorije vreme na košarkaškim mečevima. Naime, sredinom prve četvrtine pokvarila se sirena koju su jedva uspeli da ugase, pa prisutnima u tim trenucima nije bilo baš prijatno.

Bilo je i nervoze na terenu, videli smo i sukob Mihajla Andrića sa protivničkim igračem, posle prekršaja nad Korivicom pod košem AEK-a, ali i tehničku grešku treneru Partizana Aleksandru Džikiću zbog protesta.

U prilogu pogledajte i kakvi su utisci navijača Partizana na Tviteru posle prvog poluvremena.

-- -- ---- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
England
Wednesday, 18.01.2017
22:02

Koprivica i Karahodzic momci od 2.08 ne mogu da pogode zicer ispod kosa, to se zakuca momci.